You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Facebook ve İnsan İlişkileri

Forumcu
Facebook gündelik yaşamımızda büyük yer edindi bu aşikar, ancak insan ilişkilerine verdiği zararın boyutlarını da gözden kaçırmamak gerekiyor. Hepimiz ilişkilerin güncellendiği yeni bir ilişkiye başlanıp bitirildiği durumlara denk gelmişizdir, yapılan yorumları, beğenilme sayısını görmüşüzdür.

Bunlar olağan şeyler de sadece facebook üzerinde paylaşılıyor mu yoksa facebook böyle şeylerin paylaşılmasında önayak mı oluyor? Ben facebook tarafından tetiklendiğini düşünüyorum.

Facebook'daki kayıtlı üyelerin %60 'ı ilişki durumlarını profillerinde gösteriyorlar. İşin ilginç tarafı bunu herkes görüyor, kişinin ortalama 150 arkadaşı olduğunu varsayıyorum, bunlardan kaçtanesi ile sıkı fıkı, kaç tanesi kişinin ilişki durumunu facebook olmasa da öğrenecek dersiniz? Ayrıca bu kadar insanı arkadaş olarak eklemen hepsiyle güzel anıların olduğu anlamına gelmiyor, eski "kirli çamaşırların" bir yorum ile meydana dökülmeyeceği ne malum?

Bu kadar insanın önünde ilişki durumunuzu ifade etmenin getirdiği stres bir yana, ilişkinizi bitirdiğinizde bunu facebook da açıklamanız da çekilen ızdırabın boyutlarını ister istemez arttıracaktır. Kıskançlığı körüklemesi ve güvensizlik problemlerine yol açması da işin tuzu biberi tabi.

Sosyalleşme adı altında sunulan zehirli bala kanmayın. Neyi niçin kullandığınıza dikkat edin.

Off Dedi Gitti Delikanlı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-08-2011, Saat:01:00 PM, Düzenleyen: BlackNight.
Ahval Paranormal
RE: Facebook ve İnsan İlişkileri
Her satırına katılıyorum..Çok doğru birşey. Herşeyi facebook tan öğreniyoruz yoksa milletten haberimiz olmayacak .d Herşeylerini paylaşıyolar. İlişki durumlarıda sürekli dğeişiyor. 13 yaşında çocuk ilişiki durumunu evli yapıyor yada millet sözlü nişanlı yapıyor olmadığı halde. İNsanlar saçmalıyor...Saçmalamak bedava nede olsa daha sonra tabi pişmanlıklarda cabası...

Teşekkürler.
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bakın ilk olarak Pc'de bu yüzden hep kaybediyoruz,Gencler bu yönden eriyip kül oluyorlar Facebook sayfalarinda gidiyorlar.

ÖrnSaskinosyal Mühendislik Kuallanan kişiler Facebookta kızlarin baslarina neler yapiyorlar hiçbirzaman kişisel bilgilerinizi ne şekilde olursa nette paylasmayin.

Not:Ip no dikkat edin bilgisayarinizin karsi tarafa hiçbir sekilde veri göndermeyin,fotograf,video gibi..
Off Dedi Gitti Delikanlı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-08-2011, Saat:01:11 PM, Düzenleyen: BlackNight.
Kıdemli Üye
Paylaşım süper :D
Dün gece gördüğüm birşeyi söylemk istiyorum 11 yaşında ve ilişki durumu dul :D:D:D
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
facebooka ettıgım kufurlerın hesabını nasıl verecegımı dusunuyorum...benım hayatımı mahfetti lanet olası şey...
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.