You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ezan CHP'yi neden gerer?

Ezan CHP'yi neden gerer?

.
Ezan CHP'yi neden gerer?
Ezan CHP'yi neden gerer?

CHP'nin cevherleri bitmez? Son numara İstanbul Beylikdüzü'nden çıktı.
Belediye Meclis toplantısında yiğit bir CHP'li üye ayağa kalkıp, ezandan rahatsız olduklarını, ibadethaneler için (camiler kast ediliyor olmalı) ayrılan yerlerin yeşil alan olarak değiştirilmesini talep etti.
Aslanım benim!
*
Konuşmasını biraz da süslemek istedi. (O da gerekir bazen.)
'Ezan dinlemek isteyen, kaset alsın, evinde çevirip çevirip dinlesin' dedi.
Bununla yetinmedi, 'Çekmece'de okunan ezan, neredeyse Bandırma'dan duyuluyor' dedi.
Sonra oylama yaptılar, 13-13 berabere.
Başkan 'Benim oyum iki sayılır' deyip teklifi reddetti.
Helal olsun.
Hem o teklifi yapan yiğit CHP'liye.
Hem de o teklife oy veren 13 kişinin tamamına.
Ve CHP'ye oy vermeyi düşünen kardeşlere.

Yeni Şafak- Mehmet Şeker
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Ezan CHP'yi neden gerer?
ZEYNN_EP,,,,, güzel insan normal şeyler bunlar... yani şaşılacak bir şey yok... Allah ıslah etsin... bir milletin kök değerleriyle mücadele edilerek o milletin kaderini çizmeye talip olmak ancak mutlak cehalettir... yazık... oysa millet olarak kök kadim temel değerlerde ittifak edebilmeliyiz... selam dua sevgi muhabbet iman vatan EZAN bayrak adalet ahlak ile güzel insan....

Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli-
Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Eyvallah arkadaşlar ..Allah razı olsun belirttiğiniz gibi "millet olarak kök kadim temel değerlerde ittifak edebilmeliyiz"

İnşallah...yav düşünüyorum yani muhalefet ya (!) bugüne kadar işe yarar neler yaptılar diye..ve tarafsız düşünmeye çalışıyorum bunu yaparken, ama aklıma hiçbir şey gelmiyor.. Yapılan hiçbir şey yok ortada..yav "aha şunu yapmışlar" diyebileceğim hiçbir şey yok..(ülkeyi birbirine düşürme çabaları hariç)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şaşırmadık ki zeynep...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
siyasi hayatı boyunca tek partili dönem hariç tek başına iktidar olamamış,darbecilerin ve cuntanın yardımı olmadan hükümet kuramamış bir partinin bu kadar pasif muhalefet yapması hakikaten araştırılması gereken bir konu.zira ömrü muhalefet ile geçmiş ama siyaseten gram ilerleme yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
CHP ezanada muhalefet gülücük
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ezanın çevirisinde "hayya alel felah" ın çevirisi hakkındaki yaşananlar gerçekten ilginçtir. milli bir ezan oluşturup sonra o milli ezanda Arapça olan felah kelimesini kaldırmama nedenlerine bakın bi.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.