You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Ey kafir !

"Herhangi bir kimse, din kardeşine "Ey kafir!" derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner.
Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala.
Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner."
(Müslim, 1/319)

* * *

"Müslümana sövmek fısktır. Onunla çarpışmak ise küfürdür."
(Müslim, 1/325)

Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Ey kafir !
Şimdilerde bazı adamlar var 3 ayet 2 hadis 3 kitaptan icazet alıp müctehidi allame olup milleti tekfirlikle suçluyorlar hemen
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ömer bin hattap birini Rasulullahın önünde tekfir etmişti de Rasulullah ona "kalbini mi yardın" demişti, "ey ömer kafir oldun tövbe et" dememişti. şu hadisleri madem kabul ediyorsun şerhini de oku, kabul ettiğin müçtehidler içtihada binaen yapılacak olan tekfir hatalı bile olsa karşı tarafa geri dönmez diyorlar. kaldı ki, bu konu yöneticileri tekfir etmemize binaen açıldı ise(bilmiyorum) yöneticileri müslüman kabul etmiyoruz ki müslümanı tekfir etmiş olalım, ayet açık net ve tek bir ayet ile tek bir yoruma da dayanarak demiyoruz bunu, yeni bir şey de icat etmedik. ebu hanife "birisi birisine 'gel şeriata danışalım' deyince 'ben şeriata danışmam' diyen kimse kafir olur" demiştir. şeriatı bir kenara bırakıp batılıların icat ettiği hükümleri kabul eden, işleten; batılılarla dostluk kurup ümmeti sırtından bıçaklayan kimse kafir değil de tekfir geri dönüyor ben kafir oluyorum?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-02-2014, Saat:12:25 AM, Düzenleyen: karadamlalar.
Profesör
kafir dediklerin hadi kafir değilse gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ayetler yalan söylüyor(!) o zaman, zann ile tekfir olmaz
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-02-2014, Saat:12:35 AM, Düzenleyen: karadamlalar.
Profesör
işte senin zan deği mi?
sen zan ile hareket ediyorsun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
zan ile hareket etmiyorum, bu ayetlerin söylediğine göre bu adamlar batıl bir yol üzere ve kafirdir diyorum. zann ile kendimden bir şey ile konuşmuyorum. bu ayet ne demek istiyor madem ben zan ediyorum ve ayetin dediğini anlamıyorum? ayeti iptale varabilecek bir anlayışa sevketmesin partilerimizi savunmak lütfen. ne peygamberlerin metodu bu fasıkların metodu idi, ne de Allahın emrine uygundur bu gittikleri yol.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-02-2014, Saat:12:41 AM, Düzenleyen: karadamlalar.
General
şayet benimki zan ve sıkıntılı ise benim "zan"(?)ımı giderin öyle zann demekle bitmiyor, istediğiniz tefsiri okuyun Allahın hükmünden cayıp cahili hükümlerle yönetmenin karşılığına "şartlara göre hoş görülebilir" diyen bir müslüman çıkmamıştır şu cahili hukukları başımıza sardıkları 20. asırdan önce.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şu durumda o zaman hepimiz kafiriz gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.