You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Evlilik
Selamun Aleyküm
Şimdi ben kendimden 9 yaş büyük bir bayanla evlenmeyi düşünüyorum.
Bunun İslam'da bir sakıncası var mıdır?
Birkaç kişiye sordum bir sakıncası yoktur evlenebilirsiniz dediler ama ben kalbimi ferahlatamadım nedense biraz bilgi verirseniz.
Allah razı Olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Evlilik
Selamun Aleykum kardesim...tabiki olur peygamberimiz S.A.V kendisinden 15 yas buyuk bayan Hadice annemiz ile evlendi hic bir sakincasi yok onemi olan Allahin dediklerinden cikmamaktir gunahlardan uzak durarak Allahin ve Resulunun dediklerini yapmakti
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yaşça büyük bir bayanla evlenmenin bir sakıncası yok ancak siz kaç yaşındasınız?! Umarım profil bilgilerinizde belirtmiş olduğunuz yaşta değilsinizdir Saskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
:D hiiç belli olmaz kardeşim, dedim belki 15 yaşında bir çocuk, çocuk aklı ile böyle bir şeye karar verdide bu soruyu sordu...Neyseki değilmiş.

Ancak yinede her yönü ile iyi düşünmenizi tavsiye ederim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-01-2015, Saat:11:25 PM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.