Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
EVLİ İKEN BAŞKA KADINLA DİNİ NİKAH SORU
EVLİ İKEN BAŞKA KADINLA DİNİ NİKAH SORU
yukarıda soyledıklerım bı tarafa soyle bı soru sorayım sıze:aynı durum da esınız olsa ve nıyet ne kadar temız olursa olsun aynı seyı yapsa dogru olur mu? demeyın kı kadına bosanmadan baska bırı ıle dını nıkah yapmak dusmez,gunumuzde hersey bı kılıf bulunur....
en ıyısını Allah bılır tabıkı...yalnıs bırsey soyledımıse affetsın benı rabbım...
2. eşinizin bundan keisnlikle haberi olması lazım
3. evlilik tüm mahremiyeti ortadan kaldırır o zmnda böyle düşünebileceğinizden emin misiniz?
4. madem nikah gizli kalacaksa bu bayan başka biriyle evlenmekten nasıl geri duracak ? yalan mı söyleyecek başka insanlara ?
5. yoksa bayan sizle evlenmek için böyle bir bahane mi uyduyor ? eğer istiyorsa ve sizde adaletli davranabilecekseniz dini nikah yapmanızda dinen bi sakınca yok ama bizim kültürümüzde hoş değil yani toplum size iyi gözle bakmaz...
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Franz Kafka
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi