You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlenmek İsteyen Erkek Ne Yapmalı

Acemi Üye
Günaha girmek istemiyorum ve artık imanımın yarısı kurtulsun istiyorum daha çok gencim ama ağaç yaşken eğilir.Bu niyetim için bi dua varmı veya bi yerde hata mı ediyorum bu isteğimden dolayı?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Evlenmek İsteyen Erkek Ne Yapmalı
evlenmekle imanın yarısının kurulmasının ne alakası var ki .iman bir bütün değil midir?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-06-2017, Saat:02:01 AM, Düzenleyen: evolution.
Acemi Üye
Genç bi erkek ençok zina etmekten korkar en çok günahı zina ile yapar yani bende öyle oluyor onun için zina dan sakınmak benim günahlarımı neredeyse yarıya indirmek Allah en doğrusunu bilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Evlenmek isteyen erkek ailesine aksi bir durum yoksa bildirir.Ailede ona göre birini bulur yada yakın çevreside olabilir.Eger durum müsait değilse haramdan sakınmak için oruç tutabilir
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.