You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlenme Konusunda Kararsızlaştım

Evlenme Konusunda Kararsızlaştım

94 Model İnsan
RE: Evlenme Konusunda Kararsızlaştım
Valla Gökhan kardeşim bende aynı senin dediğin dertlerden müzdaribim. Ben evlemeyip İslamı yaşayabileceğim ülke veya ile yerleşmeyi düşünüyorum. Eğer şeriatla yönetilen bir ülkeye gidersem anca o zaman evlenirim. Fakat daha makul bir fikri olan varsa beri gelsin.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Ömer kardeş en iyisi senin dediğinde dil bilmek lazım o ülkede bir meslek yapabilmek lazım. O sıkıntısı olmasa senin dediğini yapmak aklımdan geçmedi değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşler belki hayal gibi gelecektir ama günümüzde pek çok yerde müslümanlar zulüm görüyor ve de silahlanıp cihad ediyorlar. eğer ki imkan bulabilirseniz asla cihadı geri tepmeyin çünkü sahih bir hadisinde Rasulullah(salllallahu aleyhi ve sellem) demiştir ki:
"Kim cihad etmeden ve cihada niyet de etmeden ölürse, nifaktan bir şube üzerine ölmüş olur"(Müslim, İmare, 158; Ebu Davud, Cihad, 17; Nesaî, Cihad, 2; Ahmed b. Hanbel, 2/374)

Allah bizlere cihadı nasip etsin(amin)
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.