You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evlada bak, anasını ne feci dövüyor…

General
-Şu haber dolaşıyor ortalıkta, anasını öldüresiye dövmüş diye… Yeni nesilden niceleri, ana babasına el kaldırıyor. Asi, dövmeye kalkıyor, gasp ediyor, kötülük yapıyor. Bu ne feci felakettir. Böyle cehennem odunları nasıl yetişebilir?
-Başka türlü nasıl olmasını niye bekliyorsun ki? Sen haram yersen, evine haram taşır, çoluk çocuğuna haram yedirirsen o evlattan nasıl hayır beklersin? Sen Allah’a isyan edersen Allah sana evladını itaat ettirir mi? Sen çalıp çocuğuna haram yediriyorsan kardeşim, o çocuktan hayır bekleme. Uçkurunun peşinde dolaşıyorsan o çocuktan saygı bekleme. O da senin yaptığını yapacak kanını haramla beslediğin için. Muhammed Bozdağ
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Evlada bak, anasını ne feci dövüyor…
"O da senin yaptığını yapacak kanını haramla beslediğin için. "

Çok doğru, ne bekliyoruzki
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Bir olay gelmişti, yetişkin bir adam yaşlı babasına tecavüz etmişti..Yanlış okumadınız, inanamamıştım, uzun süre kendime gelemedim, aklım almadı..ve çokça beddua etmiştim babasına o durumu yaşatan adam için..Ama düşündüm o baba nasıl bir babaydıki böylesine ağır ve iğrenç bir imtihan yaşadı öz çocuğundan yana..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-01-2015, Saat:11:39 PM, Düzenleyen: Mihman.
~Laedri~
Maalesef insanın kanını Donduran olaylar yaşanıyor şüphesiz ki Herşeyin doğrusunu Allah bilir Rabbim uzak eylesin öyle imtihanları
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Artık herşey maddiyata yönelik,maneviyat kalmamış nerdeyse .Bunun sonucundada bu tür şeylerin önüne geçilemiyor.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hiç böyle bir şey duymamıştım,kalbime ağrı girdi.Mahfazanallah..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-01-2015, Saat:11:59 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
gül-i cennet neler var... Hep diyorum mesleğe başlamadan önce dünyayı çiçek, börtü-böcek bilirdim..İnsanlar en şerefli varlık olarak yaratıldı ancak..o şeref şimdi ayaklar altında...kötünün kötüsü var..misal; baba ve öz kızı para kazanmak amaçlı gönüllü olarak malum işi yapıp, görüntülerini pazarlıyorlar..ben bu kadarını belirteyim, varın gerisini düşünün.. Psikolojim alt üst olmuştu resmen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-01-2015, Saat:12:10 AM, Düzenleyen: Mihman.
~Laedri~
maalesef adli olayların iç yüzü öyle insanda kalıcı hasarlar bırakabiliyor... ben o yüzden dış dünyadan koptum valla midemde kalbimde kaldırmıyor o derece yani
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne siz anlatın nede biz işitelim, biz bu dünyada börtü böcek görmeye devam edelim..doğamıza bu daha uygun..çünkü insan yapısının kaldırabileceği şeyler değil..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.