You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Evet arkadaşlar salihbey yani benim hakkımdaki düşünceleriniz nelerdir?

Forumcu
konuyu açarsak sevilmediğim bir yönüm yanlış yapdığım bir harek oluyormu gülücük sanırım böyle bir konu il defa açıldıgülücük
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Evet arkadaşlar salihbey yani benim hakkımdaki düşünceleriniz nelerdir?
kendi kendime ilk yorumum efendi bir insana benziyorum akp lilerle tartışmak en büyük hobimgülücük milli görüşü anlatmak en büyük zevkim bu yolda şehit olmak en büyük arzumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Evet arkadaşlar salihbey yani benim hakkımdaki düşünceleriniz nelerdir?
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendi kendime ilk yorumum efendi bir insana benziyorum akp lilerle tartışmak en büyük hobimgülücük milli görüşü anlatmak en büyük zevkim bu yolda şehit olmak en büyük arzumgülücük

OLDUKÇA GEVEZESİNyes NE İSTERSİN ŞU AK PARTİLİLERDEN BİLMEMsus beSmilesus beSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
EVET YAW NE İSTİYOSUN BU AKPDEN ÇEKEMİYOSUN DİMİ...

NEYSE ŞU AN İÇİN SENİN HAKKINDAKİ TEK DÜŞÜNCEM BENDEN GEVEZESİNNgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Evet arkadaşlar salihbey yani benim hakkımdaki düşünceleriniz nelerdir?
Allahın selamı salih abimin üzerine...

abim Allah var çok mütevazi biri.erbakan hocamı örnek alarak yoluna dewam eden bir mü'min...erbakan hocama bağlılığına büyük hayranlık duyuyorum...

senin gibi olma çabasındayız...

(abi seni kıskanıyolar.takma senTongue)
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Oooo abi şahsi başlık heicýn

Yani bu soruda lafmı şimdi! Gerçek bi milligörüşçüyü sevmeyen ölsün:D (heleki Salih abimiWinkgülücük)
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
AKP DEN BİŞEY İSTEMİYORUZ SİZİN BİZE VERECEĞİNİZ HİÇ BİR ŞEYİNİZ YOK ÇÜNKÜ AKP OYLARI BİZİM OYLARIMIZ ELBET MİLLETİMİZ HATASINI ANLAYŞP BİZE GERİ DÖNECEKLER İLERDE AKP NİN BAŞINA NELER GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ ALİ İMRAN SURESİNDE CENABI HAP BUYURUYORKİ GEVŞEMEYİN ÜZÜLMEYİN HAKİKATEN İNANIYORSANIZ ÜSTÜN OLAN SİZLERSİNİZ.....
BİZ ÜZLMÜYORUZ YÜZDE 2,3 LÜK BİR PARTİYİZ AZINLIKTAYIZ AMA HAKKI SAVUNUYORUZ... NUH PEYGAMBER 950 YILLIK PEYGAMBERLİK YAPMIŞ YALNIZCA 80 KİŞİ İMAN ETMİŞ.. HİDAYET MESELSİ
bizim kaybedeceğimiz hiç bir şey yok kaybedeceği olanlar düşünsünSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
BUNA EMİN OL BİZİMDE KAYBEDECEĞİMİZ Bİ ŞEY YOK.KAYBEDECEĞİMİZ BİR ŞEY OLSAYDI ŞU AN İKTİDAR OLMAZDIK.

SENİN HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİME GELİNCE ASIL İNATÇI OLAN SENSİN.TUTTURMUŞSUN BENİ SAADETÇİ YAPCAM DİYE.AMA BAŞARAMIYICAKSIN. BENCE NE YAP BİLİYOMUSUN AKP YE KARIŞMA DİĞER PARTİLİLERİ SİZİN PARTİYE GEÇİR .BENLE BOŞ BOŞUNA UĞRAŞMA.SONUNA KADAR AKPLİYİM İNŞALLAH...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
ya varya gerçekten abartınız artık he ne bu böyle her başlığı erbakan başlığını çeveriyorsunuz yorum yapmanında bir adabı var
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Tamam AKP li kardeşlerim seçime kadar akp ile ilgili konuşmayacağım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.