You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Evde kedi bakımı
Merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bir sıkıntım var.

İki sene önce bir kedi sahiplendim, cins kedi değil. Önceki evimiz bahceliydi arada çıkartıyordum ama şuan başka bir yere taşındık çıkartma imkanım yok malesef. Herkes kediye yazık, günah evden çıkmıyor sal sokağa deyip moralimi bozuyorlar. Ben ona çocuğum gibi bakıyorum çok bağlandım o da bana aynı şekilde. Ayrıca eve doğmuş ve 2 senedir sokak bilmeyen kediyi dışarıya salmak, ölüme terketmek değil midir? Bunun günahı daha çoktur diye düşünüyorum en azından sağlığı yerinde, karnı tok ve usumuyor sokaklarda. Bu konudaki düşüncelerinizi dinimiz açısından da değerlendirerek yorumlayabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Evde kedi bakımı
Merhaba
Temiz olması şartıyla, evde kedi beslemenin dinimiz açısından hiçbir bir sakıncası yoktur.
Daha önce evimde kedi beslediğim için sizi çok iyi anlayabiliyorum.
Evcil bir kedi dışarıda yaşayamaz. Ortama ayak uyduramaz.
Eğer size yük oluyor ise sosyal medyada ve çeşitli sitelerde hayvan beslemek için ilan veren pek çok kişiye ulaşabilirsiniz.
Ya Hay!
17
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.