You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eutopia'dan Damalı Pasta Tarifi

Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Eutopia'dan Damalı Pasta Tarifi
Wowww mükemmel görünüyor :p
O şekli verebilmek gerçekten yetenek ister :p
Ellerine sağlık gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ya mübarek ..şimdi bu caizmi gülücük o görüntü ne öyle..ayyy bana birşeyler oluyor :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Burdan cok guzel gozukuyor afiyet olsungülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
baya uğraşmışsın etüypya :D
eline sağlık enfes görünüyor :D
yaparsam herhalde hazır pandispanya ile yaparım :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Sağolun arkadaşlar :D biraz uğraştırıcı ama yapması eğlenceli gülücük hele insanlarn o kareleri nasıl yaptğn konusunda fikir üretmesi daha da eğlenceli :Dd
Ben çok acil durumlar dışnda hazır pandispanya kullanmayı tercih etmyrm byle dha lezzetli oluyor gülücük
Bu pasta hepinize ikramım olsun arkadaşlar afiyet ola :D
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Eutopia dünden bu yana daha yeni anladım o karelerin yapılışını :D bildiğin kendimi tebrik etmek, ödüllendirmek, sonrada "yuh" çekmek istiyorum :D hasbinallah..diyorumki bu dairesel kekler nasıl olurda son halini bu şekilde alıyor..beynim çok yoruldu :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Haha zeynep güldrdn beni :Dd öyle hakszlk etme kendine ya gece geç saatte paylaştm tarifi normaldir :D

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
dis görünüs süper görünüyor, tadi nasildir acaba, disa herzaman aldanmamak gerekir :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
tadida cok guzeldii gülücük ben sekerini tariften biraz az atmistim bence iyiydi ama sekerli sevenler sekeri biraz az olmus dediler gülücük
sizde tercihinize gore sekeri ayarlayabilirsiniz..
pasta sevenler bunuda sever :D
hazir pastalar cok agir ve yogun oluyor bu ona gore daha hafif tavsiye ederim gülücük

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.