You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

pejmurde
RE: -Eskiden-
Tebessümle Okudum...Eskiye Dair En Çokta Sobayı Özlüyorum..Fırınlı Sobalar Vardı Annem Çörek Yapardı ..Ustunde Ekmeği Isıtıp Yağ Sürerdik..Hey Gidi Gunler Hey Diyorum Şimdi..Ne Çok Değişmişiz ..Komşuya Akrabaya Az Gönderilmezdik Akşam Müsaitseniz Size Gelicez Sözünü Hatırlamayan Yoktur..Ramaznda İftar Sofraları Kurulurdu..Mahallede Herkes Birbirini Tanırdı Derdini Sıkıntısını Bilirdi..Şimdi Yan Apartmandaki Komşuyu Bile Tanımaz Hale Geldik..Misket Oynardık Saklambaç Yakar Top Vs Vs..Camilerde Namaz Kılarken Güler Sonra Amcalardan Fırça Yerdik..Gazozuna Maç Yapardık...Akşam Eve Gelen Babamızdan Çikolata Beklerdik..Annemin Bak Beni Yorma Akşam Babana Söylerim Demesi Nekadar Masumcaydı..Komşunun Kızana Çocuksu Duygularla Aşık Olmayan Yoktur..: ) .Misafir Geldiğinde Televizyon İzlenmez Sohbet Edilirdi ..

Tşkler Zeynep..: )
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eskiden mektup vardı ..bayramlarda tebrik kartı atardık gülücük çok severdim saatlerce tebrik kartı seçmeyi
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
boyle konulara bakinca soyle dalip gidiyorum eskilere
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ÇOCUKLUĞUMU HATIRLADIM YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA NE TELEVİZYON VARDI NE BİLGİSAYAR SOKAKLARDA KAYNAŞIRDIK OYNARDIK ŞİMDİ HERKES DEDİĞİNİZ GİBİ TEK BAŞINA MAALESEF GÜZEL BİR KONU SAĞOL KARDEŞİM ALLAHIMA MUHABBET VE NURUNA EMANET OLUN SELAMETLE DUALARINIZDA UNUTMAYIN
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Eskiden Haya Vardı..Bir Bahar Akşamı Rastladım Size..Sevinçli Bir Telaş İcindeydiniz.Derinden Bakınca Gözlerinize .. Neden Başınızı Öne Egdiniz..Sevgiliye Hitabin Dozu Bile Farklıydı..Bu Şarkıda Görüldüğü Gibi Günümüz Müziklerinin Ucuz Sözlerine İnat Hala Dinleyenler Var..: )
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.