You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eski Eşi Unutamama (Çok acı cekiyorum)

Yeni Üye
Selamün Aleyküm!Arkadaşlar, çok kötü durumdayım.Yaklaşık iki yıl önce bir evlilik yaptım. Eşim çok kötü şeyler yaptı. Ahlaksızlık değil tabi. Sürekli kavga çıkardı, annemle beni evden kovdu, intihara teşebbüs etti. Psikolojik sorunları var gibiydi.Boşanmak zorunda kaldım. İstemeye istemeye boşandım. O boşanmayı hiç istemedi.Sonunda bu sene eylülde boşandık. Tabi bu boşanma süreci beni mahvetti. İnanilmaz üzüldüm, çünkü çok seviyordum.Panik atak başladı. Psikolojik tedavi görüyorum halen. Neyse biraz kendimi toplamaya başlamıştım ki eski eşimin evlendiği haberini aldım. Bu sefer eskisinden beter oldum. Şimdi cehennemin içinde yaşıyorum sanki .Günlerim ıstırap içinde geçiyor. İki yıldır sürekli dua ediyorum, yalvarıyorum, yakarıyorum;ama bir türlü rahatlayamıyorum, huzur bulamıyorum.
Şimdi niye boşandın diyeceksiniz? Dediğim gibi başka çare göremedim.Sürekli kavga çıkarıyordu, yeminler ediyordu bir daha yapmayacağım diye, ama yine yapıyordu.Boşanmaktan başka çare göremedim.

Şimdi ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz? Bildiğiniz bir dua var mı, yoksa vesile olabilecek, tavsiye edebileceğiniz bir yer, bir kişi?

Allah rızası için bana yardım edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
RE: Eski Eşi Unutamama (Çok acı cekiyorum)
Sadece şunu söylemek istiyorum kardeşim cehennemin içinde yaşıyorum ifadesi biraz bana ters geldi.. Eğer cehennemi tadsaydın dünyaya tekrardan dönmek isterdin... gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.