You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eşini eve göndürmek için ?

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar Almanyada bir arkadaşım var , ve eşiyle arasında problemleri var eşi sebepsiz yere evi terk etti 5 çocuğunu da yanına aldı gitti. Ve hiç bir şekilde geri dönmüyor aramıyor. Adam çok sıkıntıda intihar etmeyi düşünüyor benden rica etti yalvardı yakardı aracı ol diye bende bir hocayla görüştüm aracı oldum , bir işlem yaptı ama işlemin büyü olduğunu öğrendim , iptal ettirmeyi düşünüyorum arkadaşım iptal ettirme diye yalvarıyor resmen ne yapmam lazım bu vebali almak istemiyorum günahı bana mı ona mı aracıyım sonuçta ve iyi niyetle yapılıyor bir yuva var ortada yıkılmasın diye ve adam diğer yandan intihar edeceğini söylüyor sizden ricam bir akıl verin bana. Selametle kalın , Allah'a emanet olun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Eşini eve göndürmek için ?
Öncelikle ameller niyete göredir, büyü veya değil Rabbim izin vermezse zaten istediğine okutsun yazdırsın boşa çare, senden yardım istemiş daha farklı yollar ile halledilebilir, he hiç eşiyle senin de görüşme ihtimalin yok ise, kendisi Rabbinden dileyecek, aynanın karşısında soracak nedenini kendisine, kimse o kadar çocuğu alıp boş yere gitmez, Allah hayırlısını versin iki taraf içinde. Büyü bozma vs'ye gelince yapana yaptırana lanet edilmiş olduğunun farkındasın, belki Dua da yazmış olabilir, detayını Rahman C.C bilir.
Her şey bir kitapla başladı, İnşaAllah onunla bitecek
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Eşini eve göndürmek için ?
Öncelikle bir insan hiç sebepsiz evini terk etmez..heleki çocuklarını alıp yuvasını bozmaz...işin detayını bilmeden üfürükçülere gitmeniz bir kere hata...

dinimizde aracılık vardır..ama karşılıklı iki kişi dinlenmek şartı ile...tek taraflı hüküm verip kadının eve dönmesi hayırlımı değilmi buna siz karar veremezsiniz...

belki arkadaşınız hanımına katlanamayacağı şeyler yaşatıyor ..aracı olmak büyü yaptırmakmı?

büyü yaptıranda yapanda doğru yolda değildir...ALLAH herşeyin en iyisini bilendir biiznillah
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.