You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
esimmi cocuklarmi
slm ben iyle bir durumdayim ki sasirdim kaldim iki cocuklu bi anne onlar icin mucadele eden esinden ayrilmis biriyim ikinci evlilik yaptim bir yil once esim cok iyi namazini kiliyo kuranini okuyo ama ikinci bi karekteri cok huysuz ufak tefek herseye kusuyo bana cocuklarima hatta is yerine kustu uc aydir evde calismiyi ben calisiyorum yetmiyo borclardan kizim dayanamadi cok uzuluyo en sonrada ya o ya ben diyerek inatlasti esim kustu gitti ben yuvayi yikmak yada cocuklrimdan ayrilmak istemiyorum ne yapmaliyim yardim edin lutfen yol gosterin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: esimmi cocuklarmi
sabır ve yanında bol bol dua tavsiye ederim RABBİM herşeye kadirdir çocuklarınızı sakın bırakmayın sakın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-07-2015, Saat:04:40 AM, Düzenleyen: duadaş.
.
Kendinizi sadece iki seçenekle sınırlamayın...birde herşeyi zamana bırakma seçeneğiniz var..Sabredin inşallah..Lafta kolay, pratikte zordur evet çok zordur ama insan bazen herşeyin ayarını, planını kendisinin yaptığını/yapması gerektiğini düşünür ..Ve o koca çuvalı tek başına sırtlamaya çalışır -ki aslında sadece kendisine eziyet etmiş olur..Rabbim en güzel planlayıcıdır..O'na tevekkül edin..ne yuvanızı dağıtmak zorundasınız , ne de çocuklarınızdan olmak zorundasınız..kendinizi bu anlamda sınırlandırıp hayatı zehir etmeyin..Allah'a bırakmayı tam anlamı ile öğrenebilsek keşke..
Sizin kendinizi seçmek durumunda bıraktığınız o iki seçenek karşısında Rabbimin milyon seçeneği var size sunabileceği ..onu bekleyin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-07-2015, Saat:08:03 AM, Düzenleyen: Mihman.
General
ALLAH yardımcınız olsun....bir kere hangi mantıktır ki bir anneye ya ben ya çocuğun denilebilir...zaten bu ayrımı isteyen bir zihniyet sağlıklı ALLAH rızasını gözetmeyen bir zihniyettir...o çocuk sana ALLAH tan bir emanetken..emanete hiyanetmi edeceksin..(bu sözlerim eğer söyledi ise beyefendiye...)

ama kardeşim sabır en büyük mükafat seni çok iyi anlıyorum..Sadece eşini karşına al şunu de ben ALLAH rızası için seninle evlendim , ben ALLAH rızası için de ne evlatlarımdan ne de senden geçerim...seni önemsiyorum evlatlarımı önemsiyorum...ALLAH rızası için yanımda ol...eğer ki ALLAH ın rızasını da geri çeviriyorsa diyecek bir şey yok...

bu arada yaşınız kaç...çocuklarınız kaç yaşında...çocuklarınızın eşine karşı davranışı nasıl..tek taraflı bakmamakta lazım olaya..belki adam saygı görmüyor..beklentileri karşısında gördüğü tavır onu bu huysuzluk içine sokuyor...bilemeyiz...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Anlattıklarınıza bakılırsa sorun çok ciddi görünmüyor. İkinci karaktere neden bürünüyo bunu tespit etmek için aranızda konuşarak halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Daha olmazsa Bir aile büyüğünüzden, yada eşinizin sözünü dinlediği tanıdığınız birinden yardım isteyin. küsmek neymiş ? yaşınız küçük sanırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
cocuklarim benimle yanimda Allah izin verdigi surece aslsa birakmamm onlar icin varim benn esim 50 yasinda ben 35 kizim 19 esim gitti okadar bunaltmiski kizi kizim ya ben ya o dedi esim gitti dunyanin borcuda hepsi bana kaldi ne yapcam bir yanda yuvam bir yanda cocuklarim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.