You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eşimi kendimle hiç uğraştırmadım

Uzman
TRT2 de yaşlı insanların evlilikleri ile ilgili bir programda, sonradan elde ettikleri bir çiftlikte yaşayan, 53 yıllık evli, 84 yaşındaki erkek ve 72 yaşındaki kadınla sohbet. Spiker:"Gördüğüm ve anlattıklarınız kadarıyla zorlukları geçerek rahatlığa ve mutluluğa ulaşmışsınız. Bunu nasıl sağladınız?

Kadın: Eşimi kendimle hiç uğraştırmadım. Kimseyle evim ve eşimle ilgili mahremleri konuşmadım. Eşim geldiğinde beni evde görmediği gün olmadı. Bende olanı ve bildiğim herşeyi eşimde bildi. Eşimi ve evimi anamdan, babamdan ve tüm yakınlarımdan önce bildim. Ve karşılığını da gördüm.

Erkek: Eşimle, çocuklarla ve evimle ilgili hiç aklım ve gözüm arkada kalmadı, kendimi işime verdim. Bunun karşılığında insanlardan saygı gördüm ve zengin oldum.

Bu kadar kısa ve net
C.akyüz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-05-2016, Saat:05:54 PM, Düzenleyen: kalan.
Yönetici
RE: Eşimi kendimle hiç uğraştırmadım
Bence o kadar kısa ve net değil, yılların birikimi olmalı.
Maşallah, barekallah diyelim.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-05-2016, Saat:06:02 PM, Düzenleyen: alpi.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.