You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Es Selamun Aleyküm

Yeni Üye
Es Selamun Aleyküm
Merhaba arkadaşlar brn 17 yaşımda bir gencim 15 yaşımda bulaştığım bi illet var bu dinimizce haram söylemeye utandığım şey masturbasyon 2 sene ığraştığım bu pislikden arındığım son 1 aydan önce belkide 100 lerce tevbe ettim ağladım ama bozdum pişmanlıkla, artık vücudumda sorun oluyodu erken boşalma karşı cinsi görsem biraz alımlı açık hemen sıvı akar dı boşalmaya gelecek olursak trmassız boşaldığımı bile hatırlıyorum günlerce ağladım son zamanlarda 16 yaşlarımda bir gün hiç unutmam tevbe etmiştim 1 hafta dayandım sonra yine dayanamadım evde kimse yoktu açtım video izledim anladığonoz gibi video boşalmaya yakın çekildim tevbe etmiştüm değil yapmak izlemiyecektim bile kafamı çevirecektim görsem bahaneler buldum o gün gece annemle babam fena kavga etti tartıştı babam anneme el kaldırdı biz girdik araya ayırdık annemin dili durırmu babamın kalbi sıkıştı ne etsek ne yapsak o gece ağladım babamı görünce babam islama yakın iman dolu bir adamdır kalp hastası çok şükür bir şey olmadı ilaçlarını verdik hemen 17 yaşımda aynısı oldu son zamanlarda gece uyumadan önce uatağa ızandım bir türlü uyuyamıyorum sonra birden içim fenalaşto ruhum çıkıyodu sanki sıkıştıkça sıkıştım yüreğim çıkcak ateşim çıktı terledim kalktım dedin noluyo Allaha yalvardım korkuyordum ölmekten çok Allah tan yaradandan 1000 lerce tevbe ettim babama seslenfim babam okudu beni rahatladım biraz serinlettik falan ortamı çokda sıcak vardı şimdi o şekilde değil 1.5 ay,dayandım rüyalandım çokca şükrettim rüyalanınca baskım azalıyo rahatlıyodum ama bugün bir resim gördüm kitap kapaüı bir sitede cinsel içerikli ben zaten hassasım gece gece bide odada kimse yok ilk kapamaya çalıştım gözüm kaydı şeytan çekiyo sanki baktım fena, düşünmeye başladım birden cinsel arzum fırladı hastayım resmen bağımlıydım yeni yeni kurtulacam derken temas olmadığı halde sertleştiği için biraz da istediğim için boşaldım temassız yine ve yine pişman oldum bu sefer istemedim engel olmaya çalıştım olmadı karşıma çıktı isteyerek olmadı acaba ne olcak Allah affettimi beni sabah gusül alacam gece gece diyecekler sen hayırdır karşıma çıktı istemedim gerçekten ben istemedim hassasken karşıma çıktı çok pişmanım sizce ne olcak ne yapmalıyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Es Selamun Aleyküm
, (virgül) koymadığım,için biraz karışık telefondan yazıyorum. Kusura bakmayın İslami bir forum olduğu için paylaştım siz düzeltin hatam varsa affedin en önce Allah affetsin beni diye dua edin hayırlı geceler inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Es Selamun Aleyküm
Her insan hayatında imtihana tabi tutulur...Kimi kadın ile imtihan olur kimi mal mülk ile imtihan olur kimi makam ile imtihan olur kimi ise evlat ile imtihan olur...sizin imtihanınız ise nefsiniz ile demek ki.Nefsiniz gençlik hevesatınızı enerjinizi yanlış yolda kullandırıyor size...
peygamberi metod ile bakacak olursak eğer imkanın var ise evlenin diyor sizin durumunuzdaki insanlara öncelik ile...evlilik tabiki sadece cinse tatmin için yapılan bir şey degil birçok sorumlulukları var ve muhtemelen şu an bu yol sizin için pek mümkün gorunmeyecektir şartlarınız itibari ile.
Nefsi dizginlemenin 2. yolu ise ORUÇ tutmak...nefsi yenmenin dizginlemenin en etkili yollarından biridir aç bırakmak bedeni nefsi...Sizde en kısa sürede ORUÇ tutmaya başlamanız lazım..hemde bugün bu gece sahur yapıp yarın oruçlu olmanız lazım.Ayrıca enerji değeri yüksek besinler yağlı ve baharatlı gıdalardan uzak durmanız lazım...
Ayrıca sadece oruç değil manevi hayatınıza da dikkat etmeniz gerek.Daga lise çağında olduğun için şu an okul tatil olmalı...o yüzden tüm vakit namazlarını cami de cemaat ile kılın.efendimizin hayatı ile ilgili kitaplar okuyun...dinimizi en iyi yaşayan örneği olan efendimizin hayatını en detaylı şekilde bilmemiz gerek..Ayrıca mutlaka meali ile birlikte her gün Kuran okuyun olur mu..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.