You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eş seçiminde kızları bekleyen 7 tehlıke

Profesör
Asagıdakı maddelerı sıralayan kişi, 26 yasında psıkolojı mezunu ve defalarca ıntıhara kalkısmıs bır kız…

1.tehlıke:sevılmenızı sevmek

Sızı sevmesını sevdıgınız kısı ıle degıl,gercekten ve içinize sinerek sevdıgınız kısı ıle evlenın…

2.tehlıke:karakter uyusmazlıgını orten yakısıklılık ve hoş(aslında boş) laflar

Fizyolojının ve bır yıgın guzel sozun büyüsüne kapılarak karakter uyumunu arastırmayı ıhmal etmeyın…

3.tehlıke:şıpsevdi bırdenbıre şıp sevmedıye dönebılır

Yıldırım aşkı ıle evlenmek yıldırım askı ıle bosanmayı netıce verebılır,söylendıgı gıbı”muhabbetınıze akıl katın.”

4.tehlıke:arkadas cevresını,ailesını dogru tanımak

Evlendıgınız kısının mafyaya bulasmıs ve kara para aklayan bır cetenın elemanı oldugunu iş işten gectıkten sonra ogrenmeyın…

5.tehlıke:flort,söz,nişan vs. donemlerını haddınden fazla uzatmayın

Birbirini iyi tanımaya hıc vakıt olmaması nasıl tehlıkelı ıse tanıma suresını fazla uzatmakta suni problemlere yol acabılır;son derece hayırlı bır adayı boylelıkle kaybedebılırsınız…

6.tehlıke.sanal alemden eş secmek

Lütfen bana inanın,asla ve kat’a sanal dünyaya guvenmeyın;hiç yaklasmayın bıle…

7.tehlıke:manevıyat kalıtesını gozardı etmek

Bunun bedelını ben ıkı defa ve cok agır bır sekılde odedım;kesınlıkle ruhu ac bırakılmıs,güçlü bir imana ve amele sahıp bulunmayan bırının yanına bıle yaklasmayın…
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Eş seçiminde kızları bekleyen 7 tehlıke
gerçekten yerinde tesbitler.evlilik çok ciddi bir iştir.çok iyi düşünülmesi gerekir.Allah tüm bekar kardeşlerimize hayırlı bir eş nasip etsin.amin
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
8. madde ne istediğinizi bilin ve ne istediğini bilen biriyle evlenin.

bunu da hocamız demişti.ben çok önemli olduğunu düşünüyorum.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
"6.tehlıke.sanal alemden eş secmek

Lütfen bana inanın,asla ve kat’a sanal dünyaya guvenmeyın;hiç yaklasmayın bıle…"

bir arkadaşımın sözü var:"internette bulduğun eşi internette kaybedirsin"gülücük

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.