Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Erkeklerİn Kadinlardan Rİcasidir !!
Erkeklerİn Kadinlardan Rİcasidir !!
SANDIK İÇİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN O KADAR ÖZENMİYORUM KISA SÜRÜYO AMA UZATANLARA HAK VERİYORUM BAZEN KENDİ BAŞIMA DA GELİYO SAATLERCE Bİ EŞARBIN KALIBA GİRMEDİĞİNİ BİLİYORUMtamam iyi güzel ama annem ve ablam bizi aceleyle hazırlatılar biz aşşağı ineriz kendileri yarım saat bekleriz.gelde kızma .ya ilk önce hazırlanın yada bize acele ettritmeyin.sonra aşşağıda zil çalıoruz
-niye acele ediyorsunuz diye bağırıyolar.
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SANDIK İÇİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN O KADAR ÖZENMİYORUM KISA SÜRÜYO AMA UZATANLARA HAK VERİYORUM BAZEN KENDİ BAŞIMA DA GELİYO SAATLERCE Bİ EŞARBIN KALIBA GİRMEDİĞİNİ BİLİYORUMtamam iyi güzel ama annem ve ablam bizi aceleyle hazırlatılar biz aşşağı ineriz kendileri yarım saat bekleriz.gelde kızma .ya ilk önce hazırlanın yada bize acele ettritmeyin.sonra aşşağıda zil çalıoruz

erkeleri bekletmek benim hoşuma gidiyo:sırıtık:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SANDIK İÇİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN O KADAR ÖZENMİYORUM KISA SÜRÜYO AMA UZATANLARA HAK VERİYORUM BAZEN KENDİ BAŞIMA DA GELİYO SAATLERCE Bİ EŞARBIN KALIBA GİRMEDİĞİNİ BİLİYORUMtamam iyi güzel ama annem ve ablam bizi aceleyle hazırlatılar biz aşşağı ineriz kendileri yarım saat bekleriz.gelde kızma .ya ilk önce hazırlanın yada bize acele ettritmeyin.sonra aşşağıda zil çalıoruz
hiç aklıma gelmemişti bilerek yaptıklarından.herhalde doğru olsa gerek hoşlerına gitmese her seferinde aynısı olmaz.mesela dün abimin 7. günü vardı evliliklerinin kızın ailesi 7. güne yemeğe davet ettiler.bende evden çıkmadım biliyorum.ama içimden çok kızıyorum dikkat ediyorum ablama hem kızıyorum hem bakıyorum.bir uzun hırka gibi bişey giydi yok bu olmaz. diyorum çok yakıştı abla.yok diyo.yeğenimde sağolsun yakışmadı anne felan.sonra başka bir giysi onu beğendi bu sefer iki sdaat düzlüyo.eşerbı iki defa çıkartıp taktı.sinirimden dişlerim herhalde kökünden gidecekti.en gıcık olduğum şey.sonunda çıktık ama baya tartıştık.herhalde ben bu nedenle evlenemem bir kızla en iyisi bakımsız bir kızla evlenmek saat beklemeyik en azından.
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SANDIK İÇİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN O KADAR ÖZENMİYORUM KISA SÜRÜYO AMA UZATANLARA HAK VERİYORUM BAZEN KENDİ BAŞIMA DA GELİYO SAATLERCE Bİ EŞARBIN KALIBA GİRMEDİĞİNİ BİLİYORUMtamam iyi güzel ama annem ve ablam bizi aceleyle hazırlatılar biz aşşağı ineriz kendileri yarım saat bekleriz.gelde kızma .ya ilk önce hazırlanın yada bize acele ettritmeyin.sonra aşşağıda zil çalıoruz
hiç aklıma gelmemişti bilerek yaptıklarından.herhalde doğru olsa gerek hoşlerına gitmese her seferinde aynısı olmaz.mesela dün abimin 7. günü vardı evliliklerinin kızın ailesi 7. güne yemeğe davet ettiler.bende evden çıkmadım biliyorum.ama içimden çok kızıyorum dikkat ediyorum ablama hem kızıyorum hem bakıyorum.bir uzun hırka gibi bişey giydi yok bu olmaz. diyorum çok yakıştı abla.yok diyo.yeğenimde sağolsun yakışmadı anne felan.sonra başka bir giysi onu beğendi bu sefer iki sdaat düzlüyo.eşerbı iki defa çıkartıp taktı.sinirimden dişlerim herhalde kökünden gidecekti.en gıcık olduğum şey.sonunda çıktık ama baya tartıştık.herhalde ben bu nedenle evlenemem bir kızla en iyisi bakımsız bir kızla evlenmek saat beklemeyik en azından.
iyi güldüm heeee

kadın bakımsızda olsa gene beklersiniz...
ya anlamıyorum kadınlar sizin gibi ceketini alıp çıkmıyor evden evi knt ediyor bişe açık kalmışmı sizin arkanızdan arkanızı topluya bee nankörler:kızgın:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SANDIK İÇİ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN O KADAR ÖZENMİYORUM KISA SÜRÜYO AMA UZATANLARA HAK VERİYORUM BAZEN KENDİ BAŞIMA DA GELİYO SAATLERCE Bİ EŞARBIN KALIBA GİRMEDİĞİNİ BİLİYORUMtamam iyi güzel ama annem ve ablam bizi aceleyle hazırlatılar biz aşşağı ineriz kendileri yarım saat bekleriz.gelde kızma .ya ilk önce hazırlanın yada bize acele ettritmeyin.sonra aşşağıda zil çalıoruz
iyi güldüm heeee
kadın bakımsızda olsa gene beklersiniz...
ya anlamıyorum kadınlar sizin gibi ceketini alıp çıkmıyor evden evi knt ediyor bişe açık kalmışmı sizin arkanızdan arkanızı topluya bee nankörler:kızgın:
vallah biz kedi değiliz o yüzden nankör değiliz.evide toplamasaydınız birde.ben sabah kalkıcam o yorgunlukla giysimi topluyacam. düzlüyecem dolaba koyacam daha neler.herkesin bir görevi var yaw.bu gidişle bebeklere mamayıda biz verecez herhalde yaw.kadınlarda kumanda elinde yaprak dökümünü felan izliyecek.ohh ne güzel.:hııh:
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi