ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla Hepimiz Kardeşiz ...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
AMİN
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu erkek dusmanlıgı nedir yaf anlamadım gitti...Hem muhtacsınız bizim size oldugu gibi hemde taş atmakta ustunuze yok yani.Allah gonlunuze gore versin ne diyim..
insallah istediginiz gibi bir omur boyu kız kıza erkeksiz mutlu bir hayat surersinizAMİN
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pehh yaoyle olursa gor bakalım
ya ben aslında erkekleri pek severim...
zaten bu başlıkta gereksizdi silin gitsin...
ben samisiz yaşıyamam abuu
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ismaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pehh yaoyle olursa gor bakalım
ya ben aslında erkekleri pek severim...
zaten bu başlıkta gereksizdi silin gitsin...
ben samisiz yaşıyamam abuu
YOK BU BAŞLIĞI EN ÜSTE YAPIŞTIRCAM ÖNAMLİ KONU YAPICAM GELEN GİDEN DÖVSÜN

:D:D
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.