You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkekler için söylenmiş en en... gerçek sözler :)

Ah Teslimiyet..!
Erkeklere psikanaliz yapmasi çok daha kolaydir çünkü hiç çikmadiklarindan çocukluklarina dönmeleri gerekmez.

Karisina "Kilo aldin" diyen adam, kendi durumunu -gözünüzün içine bakarak- "Bu pantalon yikanirken daralmis" diye açiklar.

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir baska yaratik yoktur. Erkek, Televizyonda maça konsantre olmasiyla takimina maç kazandiracagini düsünen tek canlidir.

*İyi bir karın mı olmasını istiyorsun? Öyleyse tam bir koca ol!
_Goethe_

*Erkeği erkek yapan kadındır.
_Emile Zola_

* Kadınlar ne ister: Sevilsin, sözlerine kulak verilsin, arzu edilsin, saygı duyulsun, ihtiyaç duyulsun ve güvenilsin. Erkekler ne ister: Futbol maçına bilet. FEMINIST T-SHIRT SLOGANI

* Bir erkekle evlenmek uzun suredir vitrinde gözünüze takılmış bir şeyi satın almaya benzer. Çok hoşunuza gider, ama eve gelir gelmez evdeki hiçbir şeye uymadığını fark edersiniz. JEAN KERR

Erkekler kalem gibidir.kibar ve nazik ama ham maddesi odundur.

gülücük

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
RE: Erkekler için söylenmiş en en... gerçek sözler :)
taha_yusuf'a ithafımdır gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kadına hakarete yer yok taha,kadın da erkek de değerlidir.birbirini tamamlayan,birbirinin akla gelebilecek her türlü ihtiyacına karşılık verebilen 2 karşı cins de olsa aslında 2 cins birbirine muhtaçtır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ciddi olarak yazmadım yahu,illa sırıtmak mı lazım gülücük
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende cıddı olarak yazmadım,sen nıye cıddıye aldın o zamangülücük
illa sırıtmak mı lazımgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-06-2012, Saat:03:29 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
Ah Teslimiyet..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
nasılda doğru yaa şu söylenenler:D
erkekler işte:p
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.