You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkek nüfusun çocuklaşması

Erkek nüfusun çocuklaşması

Uzman
Erkek nüfusun çocuklaşması
“Firavun çok zâlim bir insandı ve Mısır'da İsrailoğulları'ndan oluşan ayaklanma çıkaracak bir genç topluluğu istemiyordu, bu nedenle genç erkek nüfusunu kontrol etme gereği duydu. Böylece her 2 yılda bir genç erkek nüfusunu öldürmeye karar verdi. Her yıl olmamasının sebebi yine de kendine hizmet edecek bir neslin kalmasını istemesiydi. Planı buydu, tüm erkekleri öldür, çünkü çok erkek devrim demek, ayaklanma demek, başkaldırma demekti.

Bugünlerde ise, ileriye gitmemeleri için erkek nüfusun öldürülmesi gerekmiyor, gerçek bir erkeğe dönüşmelerini engellemek yeterli. Onlara bir iPad ya da psp -her neyse- vererek çocuk kalmalarını sağlayabilirsin, böylece 25 yaşına gelene kadar 3 yaşında çocuk gibi ona tutunurlar ve kanepede oturup tüm gün onunla oynarlar. Tüm gün film izlerler. Bir işe girmezler, okul hayatlarını ciddiye almazlar, kariyerlerini ciddiye almazlar, dinlerini ciddiye almazlar, hayattaki "hiçbir şeyi” ciddiye almazlar. Böyle bir çocuğu öldürmene gerek kalmaz zaten, adaletsizliğe başkaldırmaz, hiçbir yanlışa dur demez, topluma katkısı bulunmaz.“

Nouman Ali Khan
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.