You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erkek çocuk daha masraflıymış

Forumcu
İngiltere’de yapılan bir araştırmada, erkek çocuk yetiştirmenin ailelere daha pahalıya mal olduğu ortaya çıktı.
Daily Mail’in haberine göre, bir erkek çocuğu büyütmek bir kız çocuğu yetiştir-mekten 7 bin sterlin daha fazlaya mal oluyor.

GE Money şirketi tarafından 2 bin ailenin harcamaları üzerinde yapılan araştırmaya göre, aileler bir erkeğin yetiştirilmesi döneminde 32 bin sterlin kadar harcıyorlar. Aynı dönemde bir kıza ise bu paranın yüzde 23’ü oranında daha az harcama yapılıyor.

haber7
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Erkek çocuk daha masraflıymış
ingilizler için geçerli demekki kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Erkek çocuk daha masraflıymış
yoo öyle ama mesela ben babama diyorum ki ben oğlun kadar zahmetli değilim sadece bi motor istiyorumkahkahakahkaha

(malum tutkum vargülücük şöyle 10.000 dolarlık bi motor alsa çok makbule geçerTongueTongueTongue)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Erkek çocuk daha masraflıymış
doğru

kız kısmının entarisi de ucuz barbileri de ...ifade
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Beyaz Melek
bence masraflar çocukların istek ve arzularına göre değişir)mesela benim kızım oğlumdan daha masraflı.:D çünkü oğlum daha bir yaşında)
DeğerliMelek77, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
lisedeyken hocalarımızdan(!) biri nedense araplarla olan turizmi överek şöyle derdi şu batılı turisler buraya geldikleri vakit hiç bir harcama yapmazlar en ucuz otelleri seçerler KISA BİR DON alırlar ve ayak üstü bir kaç şey atıştırırlar çok az harcama yapıp geri dönerler arap turistler ise enlüks otellerde kalırlar en güzel yemekleri yerler uzun zun kumaşlardan yapılmış elbiseler alırlar .büyük paralar harcayarak geri dönerler derdi.batılıların kadınlarının ( tasarruf)adına(!)daha açık saçık giyindikleri hesab edilirse yapılan hesaplamanın pekte yanlış olmadığı sonucuna varılabililir
Değerlimüşteki, kullanıcısı Nov 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-12-2008, Saat:03:03 PM, Düzenleyen: müşteki.
Forumcu
evet yaa biri bunu anneme de söylesin masraflı olanın ben olduğum söyleniyor Smile
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Aynen vallahi billahi ya... Hele bnim abim (büyüğü olan) ona harcanan para diğer 4 kardeşe harcanmadı ya..
Bn garip geldim garip gidiyom valla.. Sefilliğim diz boyugülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.