Seyyid KEMERKAYA'nın yazısı....
Tayyip erdoğan ve partisi akp türkiyede yapılmayan mümkünatı olmayacak denilen yarım kalmış proje ve planları bitirmiştir....ekonomiden eğitime eğitimden millii savunmaya kadar bir çok başarıya imza atmıştır....
İşte bu başarılardan biriside çetelerdir.... 60 yıldır kene gibi devletin ve milletin sırtına yapışan bu keneleri ne özal , ne demirel, ne çiller, ne mason mesut yılmaz ,ne ecevit bitirememiş hükümetleri bu çeteler yüzünden yıkılmştır...
Bu çetere kimileri derin devlet demiş kimileri kontrogerilla demiş şimdi ise ergenekon terör örgütü denilmektedir.bir sürü faili meçhul cinayetlere imza atan bu örgüt yeni değildir .devlet kademelerinde savcılıktan tutunda askeriyenin içine kadar her yere yerleşmişlerdir....
Susurluk olayları, 1 mayıs olayları ,özalın öldürülmesi ,uğur numcunun öldürülmesi ,madımak olayları ve daha bir çok olay....
Yine son çıkan iddealara göre 1 mayıs kanlı olayları bir bin başı komut vererek yaptırmıştı...
Açıkcası bunu o zamanın telsiz kayıtlarıda destekliyor....
İşte bu örnekler gösteriyorki gerçekten de böyle bir yapılanma var....peki bu yapılanmayı diğer hükümetler bilmiyormuydu?
-bal gibide biliyorlardı...
Peki neden üzerine gitmediler?
-korktular...daha doğrusu emir almaya alışmışlar koyun oldukları için güdülmeye alışmışlar... ....asker den sürekli emir aldılar
Yani anlıyacağınız partileri kapanacak bizi idam edecekler diye adeta içleri titredi etekleri tutuştu....
Bir yüzbaşını görmeye dursunlar ... adeta ataya hürmet gibi bir hürmet bir saygı görmeyin gitsin..
-be adam sen başbakansın o seviyesi düşük adama niye saygı gösteriyorsun sen ondan mevki olarak daha üstünsün
Ah şu korku duygusu yokmu ne yaparsınız işte...
Erdoğana gelelim....partisinin kapatalıcağını aylar öncesinde bildiği halde korkmadı ...bunları üzerine gitti...ben devletim benim borum bu ülkede öter dedi ve örgütün üzerine yürüdü...tefalarca suikast atlattı...
Bir ülke düşünün hep askerin düdüğü ötmüş .. işine geldiğinde muhtıra vermiş ,darbe yapmış..en güzel yerleri kendisi almış üstüne üstlük bütcenin yarısını da kendisi almış...birde bunlar örgüt kurmuş batı çalışma gurubu ergenekon vs...
Sonra o ülkenin başbakanı gelmiş ben bu işi hallederim demiş halkıda ona sonsuz denilecek kadar güvenmiş...
Ve sonrası başarı tabi....
Bir düşünün siz hiç bu ülkede koskoca paşaları,komutanları ,albayları evinden polis zoruyla bizzat hükümetin emriyle tutuklanarak cezaevine konulduğunu gördünüz,duydunuz yada şahit oldunuz mu?
Vallahi bilahi ben bu ülkede böyle bir şeye ne şahit oldum nede duydum....
Ne diyebilirimki
Erdoğan başkalarının söylediği ama yapmaktan çekindiklerini yaptı...
Asker hükümeti görünce selam durur oldu...haşa inancı olması ona rükuya kapanacak o derece yani....
İşte cesaret işte kahramanlık....
Helal olsun erdoğana ....
Onu alkşlıyor ve alnından öpüyorum....
SEYYİD KEMERKAYA'dan alınmıştır...
furkan 63