You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...

Cvp: RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok okumama gerek yok çoğu bildiğim şeylerdir sanırımgülücük işbirlikçi akp şunu yaptı ülkeyi sattı o bu vsgülücük niyetleri iyimidir kötümüdür bilemem ama bildiğim birşey varki bu ülkede bazı şeyleri değiştirmek istiyorsan munafıklık rolunu oynamalısın ve bu zaruri.. dinimizcede bazı hallerde caizdir. umarım bunlarda müslüman munafıklardandırlargülücük

yaw ekrem şimdi dedin yani

müslüman münafıklık nasıl oluyor bee münafık münafıktır TongueTongue

alkışSmile
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok okumama gerek yok çoğu bildiğim şeylerdir sanırımgülücük işbirlikçi akp şunu yaptı ülkeyi sattı o bu vsgülücük niyetleri iyimidir kötümüdür bilemem ama bildiğim birşey varki bu ülkede bazı şeyleri değiştirmek istiyorsan munafıklık rolunu oynamalısın ve bu zaruri.. dinimizcede bazı hallerde caizdir. umarım bunlarda müslüman munafıklardandırlargülücük

Abi kafan güzel heralde... Bu ne demek şimdi ..
Münafıklığın caiz olduğu hiç bir hal bilmem bn..gülücük
Olur mu öle şey...gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Erbakan Hocamızın Gençliğe Hitabı...
onu esprisine söyledim ama sizde onu anlıcak zeka yok işte niye çünkü saçınız uzungülücük olur suhimcim mesela birisi kafana silahı dayadı müslümanlığı inkar ediceksin dedi orda sana caiz kalpten demedikten sonra dilinle söyleyebilirsin. yani benim anlatmak istediğimde buydu sen ben dinci particiyim islamcıyım dersen alırlar seni anında aşağı bilmem bu sefer anlatabildimmi uzun saçlılar? gülücük))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu esprisine söyledim ama sizde onu anlıcak zeka yok işte niye çünkü saçınız uzungülücük olur suhimcim mesela birisi kafana silahı dayadı müslümanlığı inkar ediceksin dedi orda sana caiz kalpten demedikten sonra dilinle söyleyebilirsin. yani benim anlatmak istediğimde buydu sen ben dinci particiyim islamcıyım dersen alırlar seni anında aşağı bilmem bu sefer anlatabildimmi uzun saçlılar? gülücük))

buna münafıklık denmez ki ekrem bey Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu esprisine söyledim ama sizde onu anlıcak zeka yok işte niye çünkü saçınız uzungülücük olur suhimcim mesela birisi kafana silahı dayadı müslümanlığı inkar ediceksin dedi orda sana caiz kalpten demedikten sonra dilinle söyleyebilirsin. yani benim anlatmak istediğimde buydu sen ben dinci particiyim islamcıyım dersen alırlar seni anında aşağı bilmem bu sefer anlatabildimmi uzun saçlılar? gülücük))

kahkaha Abicim münafıklık... Dini gösteriş olarak kullanmak..
Mesala namaz kılmadığın halde dindar gözükmek için gösteriş icabı namaz kılmak...
Snin verdin örnek biraz uymamış abi.. Faklı durumlar..
İsmada münafıklığın hiç bi şekilde affı yok.. Olur durumuda yokgülücük
Millete zeker beyaz tarzı fetfa vermekahkaha

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya sizde akıl gerçekten yok ben espirisine munafıkd edim diyorumgülücük munafıklığın tanımı nedir? kendini müslüman gibi gösteren ama özünde müslüman olmayan dimi? benim kastım da o.. özünde laik gibi gözüken ama laik olmayanTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sizde akıl gerçekten yok ben espirisine munafıkd edim diyorumgülücük munafıklığın tanımı nedir? kendini müslüman gibi gösteren ama özünde müslüman olmayan dimi? benim kastım da o.. özünde laik gibi gözüken ama laik olmayanTongue

Abi hala aynı şeyi söylüyosun ama yagülücük Laiklik le müslümanlak farklı şeyler...
Münafıklık tanımı sadece islamda geçerlik... Laik olmadığın halde öle görünmen münafıklık olmuyo gülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
gülücük hade hade..
Sn en iyisi ihl mezunu olduğunu söyleme sağda solda:D
Snin dediğin gibi olsun:D

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ya bunu anlamayacak kadar zekadan yoksunsanız ben ne yapayım, onu espiri olsun diye benzetme olarak kulandım diyorum hala anlamıyolar ya beyin denen organ sizde yokmu???

size hakaret etmek de çok güzel bi duygu fırsat bu fırsatTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.