You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Erbakan hoca yanlış yapıyormuş!

kimya-yı saadet
Erbakan’ın 22 Temmuz seçimleri ile ilgili olarak vatandaşı uyarmaya başlaması ve AKP’yi tekrar iktidara getirmenin nasıl bir felakete yol açacağını delilleri ile ortaya koyması AKP cenahını fena halde köşeye sıkıştırmışa benziyor!

Erbakan’ın yerden göğe haklı uyarıları karşısında kendilerini savunmaktan acze düşenler, Hocanın birkaç cümlesini dillerine dolayarak “Erbakan yanlış yapıyor, yakın zamana kadar kendisi ile beraber olanlar hakkında böyle ifadeler kullanmamalıydı” diye yine kafa karıştırmaya çalışıyorlar!

Diyelim ki Erbakan yanlış yapıyor!

Yahu Erbakan hocanın kırk yıllık yanlışlarını bir araya getirseniz, hepsini terazinin bir kefesine doldursanız, terazinin öteki kefesine de AKP’nin dört yıllık yanlışlarını koysanız, hiç kuşkusuz AKP’nin yanlışları ağır basar!

Siz kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?

Böyle “Erbakan yanlış yapıyor” farfarası ile AKP’nin hangi yanlışlarını ört-bas etmek istiyorsunuz?

Hayatı yanlışlar üzerine kurulu olanların, siyasetlerini yanlış üzerine bina edenlerin Erbakan hocaya ne demeye hakları olabilir!

Efendim Erbakan hoca çok sert bir dil kullanıyor, çok ağır suçlamalar yöneltiyormuş!

Bırakın şimdi bu çok sert bir dil ve çok ağır suçlamalar safsatasını da dediklerinden hangisi gerçek değil onu söyleyin!

Faizi çağın realitesi olarak kabul edenlere karşı sesiniz çıkmıyor ama bu yanlışı dile getirenlere demediğinizi bırakmıyorsunuz!

Zinayı suç olmaktan çıkaranlara karşı dut yemiş bülbül kesiliyorsunuz ama bu yanlışı ortaya koyanlara karşı ağzınızı açıyorsunuz, gözünüzü yumuyorsunuz!

Irak’ta Amerikalı askerlerin ölmemesi için dua edenlere karşı bırakın sert bir eleştiri getirmeyi kalbinizden buğz bile edemiyorsunuz sonra bu yanlışı ortaya koyanlara demediğinizi bırakmıyorsunuz.

Bırakın ülke yönetmeyi kendi partilerini bile yönetmekten aciz olanları seyretmekten başka bir şey yapmazken bu gerçeği dile getirenleri adeta tefe koyuyorsunuz! Erbakan’ın ne yapmasını bekliyorsunuz Allah aşkına?

Bütün bu felaketler karşısında onların sırtını sıvazlamasını ve aferin demesini mi umuyordunuz? Yoksa sizler gibi “Aymazları oynamasını mı” bekliyordunuz? Erbakan hoca konuşmalarında ne diyor?

“Sizler narkozlu hasta gibisiniz” demiyor mu? “Sizi kafanızdan duvara vurarak ayıltmaya çalışıyorum” demiyor mu? Ha şimdi siz “Niye kafamızı duvara çarparak ayıltıyor” bizi diye efkarlanıyor olmalısınız!

Ama başka türlü de ayıkmıyorsunuz ki!

Erbakan’ın yıllardır bu gerçekleri anlata anlata dillinde tüy bitti!

Ve siz hala AKP diyorsunuz! Sonra da Erbakan yanlış yapıyor diyorsunuz. Hele bir düşünün bakalım, gerçekten yanlışı kim yapıyor?

Yanlış yapanın kim olduğunu görmek istiyorsanız aynaya bakın aynaya!

Cehennem biletini Erbakan kesmiyor, siz alıyorsunuz!

Zeki Ceyhan
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Erbakan hoca yanlış yapıyormuş!
ben sana bişii diyeyim mi sühim bence sende ergenekoncular gibi AKPnin iktidardan düşmesini ve ortalığın karışmasını istiyorsun... SİZ VATAN KAVGASINDA DEĞİL TAHT KAVGASINDASINIZ. ergenekon örgütüde akp yi kapatmak istiyordu. bırakında böyle düşünceleri sizin ergenekonculardan bi farkınız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben yorum yapmıcam yine gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
CHP kapatılsın!

Bedava kömür dağıtıyorlar mı?

Dağıtıyorlar.

Bedava bulgur, makarna?

Dağıtıyorlar.

Ekmek arası köfte?

Dağıtıyorlar.

Düğünde-sünnette altın?

Takıyorlar.

Memleket çadırkent oldu...

Binlerce yıllık Türk tarihinde, örfümüzde, ádetimizde, geleneğimizde görülmedik biçimde, icat çıkarıp, avanta yemek dağıtmayı "iftar" haline getirdiler mi?

Getirdiler.

11 ay "altta kalanın canı çıksın" politikası izleyip, 7 yıldızlı otellerde fink atanlar, 1 ay boyunca mahzun bir ifade takınıp, "Bak sana erzak getirdim" diye gariban gecekondulara gidiyor mu?

Gidiyor.

Kamyon kasalarından Yeni Cami güvercinlerine serper gibi fırlatılan tavuk parçalarını, pirinç poşetlerini, çocukları eze eze kapışan çaresiz insanlarımızı, çaresiz şekilde izliyor muyuz ekran başında?

İzliyoruz.

Sadaka toplumu olduk mu?

Olduk.

*

İyi dinleyin o zaman...

*

Yukarıdaki "kalkınma"ydı.

Aşağıdaki de "adalet..."

*

Sağlık Polikliniği’nde öğretmenlere taksicilere falan "yüzde 25 indirimli" hizmet veren CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı kusurlu bulundu, yargılanacak...

Niye?

Gelir kaybına neden olduğu için!

Yılmaz özdil
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: Erbakan hoca yanlış yapıyormuş!
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana bişii diyeyim mi sühim bence sende ergenekoncular gibi AKPnin iktidardan düşmesini ve ortalığın karışmasını istiyorsun... SİZ VATAN KAVGASINDA DEĞİL TAHT KAVGASINDASINIZ. ergenekon örgütüde akp yi kapatmak istiyordu. bırakında böyle düşünceleri sizin ergenekonculardan bi farkınız olsun

Ya bırak güldürme adamı.. Ne alaka şimdi ergenekonla..
Bn AKP nin kapanmasını istemiyorum nerden çıktı bu?
Bn insanların akıllanmasını istiyorum...
Sn diyosun gözünüzü kör etmişsiniz tek doğru var önünüzde ...
Ama AKP nin tek doğrusu bile yok..
AKP kapatılmasın, İnsanlar önlerindeki perdeyi kaldırsın...
Ayrıca bundan sonra AKP hakında yorum yaptıttırmayın bana...

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana bişii diyeyim mi sühim bence sende ergenekoncular gibi AKPnin iktidardan düşmesini ve ortalığın karışmasını istiyorsun... SİZ VATAN KAVGASINDA DEĞİL TAHT KAVGASINDASINIZ. ergenekon örgütüde akp yi kapatmak istiyordu. bırakında böyle düşünceleri sizin ergenekonculardan bi farkınız olsun

mümkün olduğunca akp hakkında yapma istersen çünkü pek doğru bilgiler vermiyosun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
gönül_çelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

mümkün olduğunca akp hakkında yapma istersen çünkü pek doğru bilgiler vermiyosun
alkışSmilealkışSmilekatılıyorum sana biz erbakan hoca hakkında yapıyozmu boyle seyler yada saadet hakkında...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet

Hadi birinin yalan olduğunu ispatla...
Ya bırak Allahını seversen ya illa tartışmak istiyosunuz başka bişey değil..
Ispatla hadi hemen..

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

alkışSmilealkışSmilekatılıyorum sana biz erbakan hoca hakkında yapıyozmu boyle seyler yada saadet hakkında...

Yapabiliyosan yap.. Erbakanın sanki bişeyini gördünde ayıp olmasın diye içine atıyoyon.. Güldürme bni ya.:D
Hade dök içini.. Ne yapmış Erbakan?

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sana sadece gülüyorumgülücük ve acıyorum senın gıbı benım bos işlere ayıracak vaktım yok kusura bakma o öyle yapmıs bu böyle yapmıs bunlarla ugrasamam bunlarla sadece sızın gıbı partılerını kanıtlamaya calısanlar ugrasır bız deılgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.