You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

En Tıraş Haber’den

En Tıraş Haber’den

Profesör
En Tıraş Haber’den
-Oynadığı maçtan sonra rakip takımla centilmenlik gereği formalarını değiştiren Honduras Milli Takımı oyuncuları şaşkın: “Diğer maçta ne giyeceğiz?...”
...
-Beşiktaş’la oynadıkları derbi maçında yeni beste çalışması yaparken ses tellerinde aşırı zorlanma meydana gelen 13 Fenerbahçeli taraftar, kaldırıldıkları hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra bugün düz koşulara başladı...
...
-ÖSYM’nin çiçeği burnunda başkanı, görevine yeni kampanyanın duyurusuyla başladı: “KPSS Sorularını şimdi satın alın, ödemeye 2011’de başlayın”...”
...
Çok yakın bir kaynaktan alınan bilgilere göre Fatih Terim 2010 FİBA Dünya Şampiyonası’nda 2.olan millilerimiz için “Asıl işi yapan oyunculardır. Tanjevic’in takıma öyle bilindiği gibi fazla bir katkısı yok. Böyle güzel oyunculardan kurulu takımın başında ben olsaydım dünya şampiyonu yapardım” dediği öğrenildi.
...
-Bir girişimci; kadınların günlere ya da alışverişe gittiklerinde kocalarının dırdırından kurtulabilmeleri için bir erkek yuvası açtı. Bu yuvada okey, tavla ve play station gibi oyalayıcı bölümlerin yanısıra kumandanın sadece erkeğe ait olduğu televizyonlar da yer alıyor.
...
Polat Alemdar Kurtlar Vadisi’nin yeni serisinden Amerika’ya kaptırdığımız Dünya Basketbol Şampiyonası Kupası’nı geri almaya çalışacak. Filmin çekimleri maç biter bitmez büyük bir gizlilik içinde başlamış...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.