You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

en sevdiğiniz.....

Forumcu
RE: en sevdiğiniz.....
ilkbahar....nisan,yağmur,bulut,gökkuşağı(ben ben ben) vs vs vs :D :D
sonbahar...eylul,üzüntü,eğlence,heyecan vs vs vs Sad Sad
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ilkbaharı sevıyorum...yenı bır yasam baslamak uzere...kurulus devrı...

derken ...yenı yasam doruk noktasına ulasmıs...her yer guneslı ...her sey guzel...

ve sonbahar dıye bır yasam basladı...doruk noktasında olan hayatta aksaklıklar basladı..

derın derın dusunceler bozulmaya yuz tutmus hayat...derken hakketen ...yazımız kış oldu...hayatımız ıcınden cıkılamayacak bır durum aldı...tüh ..

derken ilkbahar tekrar göründü...sanki bakayım evet ilkbahar geldi...

bir yaz daha nasip olur ınsallah .... yazı cok seviyorum...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hangi mevsim güzel geçerse onu seviyorum :D

ama kışın yeri başka, gündüz dışarda daha az vakit harcamak ve 18.00 dan 6 ya kadar yalnız kalmak...
şimdiiden özledim.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sonbahar içinde eylül olduğu için yoksa ilkbaharı severim piknik mevsimi bol oksijen bol temiz hava iyi geliyor ama eylül başka çünkü ben eylülde doğdumgülme
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
en çok kışı.. sonra baharları
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.