You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

en bomba futbol sözleri

en bomba futbol sözleri

Profesör
en bomba futbol sözleri
"Ben onun attığı golü antrenmanda canım sıkıldıkça atıyorum." Mario Balotelli. (Ibrahimovic'in rövaşata golü üzerine)

Muhabir:"Atatürk ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanını severim" demiş ne diyorsun?
Sergen:"Valla güzel demiş de ben çevik değilim ki."

"Hakem formamı çıkarttığım için değil, vücudumu kıskandığı için bana sarı kart gösterdi." Mario Balotelli.

"Ben yanlış bir şeyler söylüyorsam, insanlar beni yanlış anlamasın." Emre Belözoğlu.

"O maçta top ayağıma 9 kere değmişti, zaten 9 kere santra yapmıştık." Meşhur 8-0'lık İngiltere maçı sonrası Rıdvan Dilmen.

"Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu." (Gary Neville. Galatasaray maçı sonrası)

"Maçın kırılma anı 45. dakikada ofsayttan yediğimiz 5. gol oldu." Hollanda'ya 11-0 yenilen San Marino teknik direktörü Mazza.

"Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı." George BEST.

"Barcelona'yla aynı manteliteye sahibiz, aynı oyunu oynuyoruz. Tek farkımız; onlar şampiyonluğa oynuyor, biz küme düşmemeye." Yılmaz Vural.

"Eğer Amazon Ormanları Ligi'nden ayrılmaya karar verirse ona kendimi tanıtırım." Joey Barton. (Neymar'ın, "onu tanımıyorum" ifadesine karşı)

"Benim için iyi insan olmak, iyi futbolcu olmaktan daha önemlidir." Lionel Messi.

"Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum." Aatıf Chahechouhe.

"Ronaldo şanslı adam. Her seferinde en önden bilet bularak, Messi'nin ödülü alışını izliyor." Zlatan Ibrahimovic.

''Ronaldo'nun Messi'den üstün olabileceği tek yer bilgisayar oyunlarıdır; o da taraflı mühendisler sayesinde...'' Joan Laporta.

"Mourinho ile devamlı görüşüyoruz. Tek problem; Çin'le saat farkı olduğunu hala anlamıyor ve ben uyurken bana mesaj atıyor." Drogba.

"Bir AVM'de sahneye çıktık. Arkada Arif'in bana attığı golü gösterip durdular. Sinirim bozuldu." Peter Schmeichel.

"Olcay'ı Messi'ye neden tercih ederim? Çünkü her şeyden önce Kayserili. Messi'nin nereli olduğunu bilmiyoruz." Samet Aybaba.

"Ben de 90 dakika yedek kulübesindeyim." Jose Mourinho. (Benzema'nın yedek oturması nedeniyle sorulan soruya verdiği cevap)

Mario Balotelli: " İki aydır kadın futbolu izliyorum. Henüz golden sonra formasını çıkaranı görmedim."

"Eğer Ronaldo mutsuzsa ve böyle başarılı olmaya devam ederse benim için bi mahsuru yok. Mutsuz olmaya devam edebilir." Jose Mourinho.

“Messi’nin belki dört Altın Top ödülü olabilir ama benim otomattan çikolata almak için altıma kutu koymama gerek yok.” Ibrahimovic.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: en bomba futbol sözleri
İyi gül :D

Bende şuna güldüm; "Olcay'ı Messi'ye neden tercih ederim? Çünkü her şeyden önce Kayserili. Messi'nin nereli olduğunu bilmiyoruz." Samet Aybaba. :D :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
"Barcelona'yla aynı manteliteye
sahibiz, aynı oyunu oynuyoruz. Tek
farkımız; onlar şampiyonluğa
oynuyor, biz küme düşmemeye."
Yılmaz Vural. :D:D
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
guzel esprilik cumleler var tsklergülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
futbol şaşırtmış insanları ne dediklerini bilmiyolar :D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bir gun sende fenerli olucaksin merak etme
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.