Muhabir:"Atatürk ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanını severim" demiş ne diyorsun?
Sergen:"Valla güzel demiş de ben çevik değilim ki."
"Hakem formamı çıkarttığım için değil, vücudumu kıskandığı için bana sarı kart gösterdi." Mario Balotelli.
"Ben yanlış bir şeyler söylüyorsam, insanlar beni yanlış anlamasın." Emre Belözoğlu.
"O maçta top ayağıma 9 kere değmişti, zaten 9 kere santra yapmıştık." Meşhur 8-0'lık İngiltere maçı sonrası Rıdvan Dilmen.
"Manchester United'ın 10 kişiyle defans yaptığını hayatımda hiç görmemiştim. Hem de Old Trafford'da görmek tam bir kabustu." (Gary Neville. Galatasaray maçı sonrası)
"Maçın kırılma anı 45. dakikada ofsayttan yediğimiz 5. gol oldu." Hollanda'ya 11-0 yenilen San Marino teknik direktörü Mazza.
"Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı." George BEST.
"Barcelona'yla aynı manteliteye sahibiz, aynı oyunu oynuyoruz. Tek farkımız; onlar şampiyonluğa oynuyor, biz küme düşmemeye." Yılmaz Vural.
"Eğer Amazon Ormanları Ligi'nden ayrılmaya karar verirse ona kendimi tanıtırım." Joey Barton. (Neymar'ın, "onu tanımıyorum" ifadesine karşı)
"Benim için iyi insan olmak, iyi futbolcu olmaktan daha önemlidir." Lionel Messi.
"Soyadımı doğru yazabilmek için yıllarca uğraştım. Ne anlama geldiğini de hâlâ bilmiyorum." Aatıf Chahechouhe.
"Ronaldo şanslı adam. Her seferinde en önden bilet bularak, Messi'nin ödülü alışını izliyor." Zlatan Ibrahimovic.
''Ronaldo'nun Messi'den üstün olabileceği tek yer bilgisayar oyunlarıdır; o da taraflı mühendisler sayesinde...'' Joan Laporta.
"Mourinho ile devamlı görüşüyoruz. Tek problem; Çin'le saat farkı olduğunu hala anlamıyor ve ben uyurken bana mesaj atıyor." Drogba.
"Bir AVM'de sahneye çıktık. Arkada Arif'in bana attığı golü gösterip durdular. Sinirim bozuldu." Peter Schmeichel.
"Olcay'ı Messi'ye neden tercih ederim? Çünkü her şeyden önce Kayserili. Messi'nin nereli olduğunu bilmiyoruz." Samet Aybaba.
"Ben de 90 dakika yedek kulübesindeyim." Jose Mourinho. (Benzema'nın yedek oturması nedeniyle sorulan soruya verdiği cevap)
Mario Balotelli: " İki aydır kadın futbolu izliyorum. Henüz golden sonra formasını çıkaranı görmedim."
"Eğer Ronaldo mutsuzsa ve böyle başarılı olmaya devam ederse benim için bi mahsuru yok. Mutsuz olmaya devam edebilir." Jose Mourinho.
“Messi’nin belki dört Altın Top ödülü olabilir ama benim otomattan çikolata almak için altıma kutu koymama gerek yok.” Ibrahimovic.

![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)