You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

emine senlikoglunun romanlari hakkinda düsüncelerinizi benimle paylasirmisiniz?

Yeni Üye
ben emine senlikoglunun en az 10 romanini okudum.hepsi birbirinden güzeldi. fakat gözüme carpan, bazi zamanda beni rahatsiz eden bisey vardi. dinimizi cok zor anlatiyodu.mesela " müslüman bir kiz erkeklerin arasinda calismamali", veya "otobüs kalabaliksa binmemeli" vs...

siz ne düsünüyosunuz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
RE: emine senlikoglunun romanlari hakkinda düsüncelerinizi benimle paylasirmisiniz?
Romanları tek cümleyle: BEŞ PARA ETMEZ!...vakit kaybı...neden onca vakit harcayıp bu içi boş, niteliksiz kitaplara vakit ayırıyor anlamıyorum...
islami meseleler konusunda söyledikleri ise kesinlikle ölçü olamaz- en azından dinini nerelerden ve kimlerden öğrenmesi gerektiğini bilen kimseler için-...zaten çok yüksek bir ilmi birikimi ve bilgisi de yok, ortalama bir müslüman kadar, belki birazcık daha ziyadesi...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: emine senlikoglunun romanlari hakkinda düsüncelerinizi benimle paylasirmisiniz?
konu anket bölümüne taşındı...

emine şenlikolğlunun romanlarını severek okuyorum

müslüman bir kiz erkeklerin arasinda calismamali", veya "otobüs kalabaliksa binmemeli" vs...

bunlar onun değil dinimizin söylediği şeyler
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
3 tane romanını okudum.Hepsi okumaya değer eserler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
bn de 3 romanını okudum bir kitapsevmeyen biri olarak söyluyrm: tavsiye ederimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
eskiden emine şenlikoglu daha taktir edilecek birisiydi ama şu anda öyle deil
kitaplarına gelince okudum fena deiller...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: emine senlikoglunun romanlari hakkinda düsüncelerinizi benimle paylasirmisiniz?
Esselamü aleyküm
Ben Emine Şenlikoğlunun eserlerini çok severek okurum.
Yazarın samimi ve doğal hallerinide takdir ederim.
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bir çok kitabını okudum
eskiden okurdum büyük bir zevkle
şimdi ise hiç sevmiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.