You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
elveda
selamun aleykum,
bu forumda 5-6 aydır bulunmaktayım. forum güzel dostluklara vesile oldu benim açımdan, adminin de bana güvenmesi ile moderatörlük görevi aldım, fakat forumdaki ortam artık görmek istediğimden hayli uzak, hoş ortamı düzenleyecek bir diktatör değilim, fakat yine de bu durum forumda bulunmaya hevesimi azaltıyor.

kişisel sebepler ile kırdıklarım olmuş ise haklarını helal etsinler dilim ile hak olana karşı soğutmuş isem Allah beni affetsin, atmaca ya da teşekkür ediyorum.

bir tek isteğim var, foruma onca emek ile yazdığım ve alıntıladığım mesajların silinmemesi, bunun dışında bir isteğim yok.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: elveda
aleykum selam.
forumdakı ortam ve fıkırler,forum kuruldugunda nasılsa sımdı de aynı,degısen bırsey yok yanı.sen fıkırlerıne uygun ortam bulamadıysan bunu bılemem.
hakkımız helaldir kardesım,Allah a emanet ol.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-10-2012, Saat:10:45 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Karmakarışıklaşmaktayım
Aleyküm Selam, hakkım helal olsun, sende hakkını helal et. Bide bana msn adresi bırakırsan, ordan görüşürüz kardeşim. Allah'a emanet ol Wink
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Aleykümselam

Burdaki insanların hepsi aynı fikirde olmak zorunda değil forum zaten adı üstünde.
Önemli olan kalp kırmadan konuşmak ve düşüncelerimizi dile getirmek.
Bir anlık hevessizliğine dayanarak elveda deme bence ama yinede sen bilirsin.
Bende seni istemeden kırdıysam hakkını helal et.

Selametle..
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
selametle arkadaşım... herkes yolunu kendi belirler, çünkü kaderi kişinin kendi ellerindedir bir nevi, zira seçme özgürrlüğü vardır, nihai kaderde bir seçimler yekünü değil midir...ama kolay yol yoktur...düşüncelerin özgürce uçuştuğu ve kozmopolitan bir özellik gösterdiği kulvarda tektiplilik özelliği aramak ya da arzulamak düşüncesizliktir...hakkımız varsa helal olsun...güle güle git, yolun açık, bahtın ak olsun...dilin ile HAK olana soğutacağın insan varsa şayet, o insan zaten hiçbirzaman yüzünü HAKKA özgürce, yüreklice, zekice çevirmemiş demektir...insanların sözcükleriyle, hitaplarıyla yüzünü HAKKA çevirenden daha zavallısı yoktur...zira insan melek değildir ki, illaki bir an gelecek kızacak ve şahsımıza hoş gelmeyen bir söz edecektir...böyle bişey akıllıca olsaydı çoktan dinden çıkmıştık...HAKK olanı, insanlardan bağımsız değerlendireceksin...zira öbür dünyada insanlarla hesaba çekilmeyeceksin ki, insanlar yüzünden mutlak hakikati reddedesin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-10-2012, Saat:12:06 PM, Düzenleyen: çakyamuni.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.