You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Elmalılı Hamdi Yazırın duası

Profesör
İlahi!Hamdini sözüme sertac ettim, Zikrini kalbime mi'rac ettim, Kitabini kendime minhac ettim. Ben yoktum var ettin, varligindan haberdar ettin, askinla gönlümü bikarar ettin.

Inayetine sigindim, kapina geldim, hidayetine sigindim lütfuna geldim, kulluk edemedim afvina geldim.

Sasirtma beni dogruyu söylet, neseni duyur, hakikati ögret.

Sen duyurmazsan ben duyamam, sen söyletmezsen ben söyleyemem, sen sevdirmezsen ben sevdiremem. Sevdir bize hep sevdiklerini, yerdir bize hep yerdiklerini, yar et bize erdirdiklerini.

Sevdin habibini kainata sevdirdin: Sevdin de hil'at -i risaleti giydirdin, Makam-i ibrahim'den Makam-i Mahmuda erdirdin. Server-i asfiya kildin. Hatem-i enbiya kildin. Muhammed Mustafa kildin.

Salat-ü selam, tahiyyat-ü ikram, her türlü ihtiram ona , onun Al-i Ashab-u etbaina ya Rab!
Amin.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2010, Saat:09:29 PM, Düzenleyen: gülsevra.
kimya-yı saadet
RE: Elmalılı Hamdi Yazırın duası
Amin..
sağolasın sevra..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.