You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ellerimi daha yeni yıkadım."

Ellerimi daha yeni yıkadım."

Uzman
Ellerimi daha yeni yıkadım."
Zıt görüşlere sahip olsalar da iki iyi dost olan Akif' le Neyzen sık sık görüşürlerdi. Hatta Akif'in gönüllü Mısır sürgününde Neyzen bir yıl onun yanında kalmış, Mısır Hidiv' ini hicvettiği için orada da başını derde sokmuştu.
Derbeder ve günün çoğunu sarhoş geçiren Neyzen 'in Mehmet Akif'i misafir ettiği bir gün ise iki sıkı dost arasında şu naif nükte geçer:
Mehmet Akif elini yıkar.Evi oldukça dağınık ve pis olan Neyzen, Akif’e kirli bir havlu uzatır.Bunun üzerine Mehmet Akif Neyzen’e bakıp gülümseyerek cevap verir.
"Sağol gerek yok Neyzen. Ellerimi daha yeni yıkadım."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.