You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Elhamdülillah Müslümanız

Elhamdülillah Müslümanız

Elhamdülillah Müslümanız
Kafkas kartalı diye anılan İmam Şamil çarlık Rusyasının düzenli ordularına karşı Kafkasya ın bağımsızlığı için bir avuç fedakar ve sadık adamıyla uzun yıllar mücadele vermiş bir lider ve kahramandı.

Çarlık Rusyasının her imkana sahip orduları karşısında insan da dahil eksilen hiç bir-şeyi yerine koyamadığı için sonunda mağlup olmuş ve esir düşmüştü.

Fakat Rus çarı onu cesaret ve kahramanlığına hayranlığından dolayı bir esir gibi değil bir misafir gibi karşılamıştı. Üstelik sarayında Şeyh Şamil için bir de ziyafet düzenledi. Yemek devam ederken Çar kaba bir tarzda İmam Şamilin iştahlılığını iğnelemeye kalkıştı ve :

- "Yahu bu adam beni de yiyecek" dedi.

Şeyh Şamil busözün altında kalmadı. Misafirini iğnelemekten çekinmeyen bu kaba Rusa tereddütsüz şu sözü söyledi :

- "Elhamdülillah biz Müslümanız domuz eti yemeyiz."
Artık çok değiştim
MeLankoLi bir kişiliğim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Elhamdülillah Müslümanız
bunu biliyordum harika cevap..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Elhamdülillah Müslümanız
- "Elhamdülillah biz Müslümanız domuz eti yemeyiz." emeğine sağlık kardeşim.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.