You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eğitim sistemindeki alternatifleriniz nelerdir?

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Arkadaşlar

Eğitim sistemimiz malum, bu konu da hepimizin eleştirileri var. Eleştiride aslolan alternatif getirebilmektir. Eğitim sistemindeki problemler ve bu problemlere getirebileceğimiz çözümler nelerdir?
Yoksa uzaktan davulun sesi hoş gelipte, bizler de o koltuğa oturduğumuzda aynı perdeden gazel okumaya devam mı ederiz..

Evet, alternatif çözümlerimizi paylaşalım... saygılar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Eğitim sistemindeki alternatifleriniz nelerdir?
BU KONUDA HERKES GAZEL OKUYACAKTIR MİN OL

EĞİTİM SİSTEMİNİN DÜZELMESİ İÇİN ÖNCE AİLELERİN DÜZELMESİ LAZIM BENCE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
SİSTEMDEKİ YALNIŞLIK
Şimdi yalnışlıkları sadece egıtım sıstemıne vurmak kathıyen yalnıstır.Asıl sorun temeldedır yanı sıtemın ta kendısındedır devlet duzenının degısmesı herseyın yenıden yapılanması gerektıgını dusunmekteyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
RE: Eğitim sistemindeki alternatifleriniz nelerdir?
aynı fıkırdeyım ama ılk once aılelerın duzelmesı gerek bu durumda reyyanada katılmıs oluorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
RE: Eğitim sistemindeki alternatifleriniz nelerdir?
Önce Eğitim fakultelerine el atmak gerek

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.