You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Eğer yolunuz bir gün üniversiteye düşerse

LoadinG....*

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Eğer yolunuz bir gün üniversiteye düşerse
sen o zaman okuma dinleme kardeş ekmek parassı ama bizim gönul yaramız bunların hepsıde olan seyler

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
getir geti tamda gndemde zaten

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
รüгüռժü
Mazlumun gözyaşında boğulup gidenler merhamet beklemesin,
Zalim, mazlumu inletirken kulak tıkayanlarda beklemesin, Dilsiz Şeytanlar nasıl cenneti bekler
Hele birde kalkıp Allah c.c. emri ortadayken ve tefsire bile ihtiyaç duymadan karşındayken, ve okumuşsan
Ve gözünün önünde birileri o emri rafa kaldırıyorsa ve sen bakıyorsan
Namazını kılıp, orucuna dikkat edip , birde müslanım diyerek Allah c.c. tan merhamet bekliyorsan
SENDE UMUTLANMA, Zil Zal suresinin sonunda dediği gibi zerre kadar dahi olsa o HAK yerini bulacak.
Sırtlarına vura vura canları alınacak olanlar , sırtımıza vura vura hakkımızı alıyor elimizden.
Hiçbirşey yapamadım dediğin zaman , sorarlar ötede kardeş! Buğzetme imkanın da mı yoktu.
Hiçbirşey yapamasak dahi , aksi düşüncede olanlara buğzedelim derim.
Okumak istiyorlarsa açılsınlar diyene buğzedelim, Siyasidir diyene buğzedelim, Bağnaz diyene, Örümcek beyinli diyene , elhasıl engel olanlara buğzedelim.
Bu milletin bilmem kaçta kaçı müslüman diyenler hayal kurmasın. Ne kadarı müslüman görüyoruz.

Oku,
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kısmen beni anlatıyor dedim, sonunda da kısmen doğru çıktı :D
tabi benim yabaniliğim dış görüntü dışlanmasından kaynaklanmıyor, içten geliyor o ayrı.
kendini yalnız hissetmesine hele hiç birşey diyemem, o çok korkunç birşey ve bunu en iyi anlayacak olanlardan biriyim, sanat fakültesinde okumak diğer bölümlere göre daha ağır..
fakat bu ezilmişlik, bu "mazlum gözyaşları", bu "hüzünlü gurbet" kokan tavırlar, bırakın allah aşkına, kim neyden utanacakmış!
başım gayet dik, yapmam gerekenleri yapıyorum, çok şükür sağlam basıyorum yere, beni kim yıkabilir?
alayı karşıma dikilse, benim arkamda allah varsa hangisi beni mağlub edebilir?
bırakın artık ahlanmayı vahlanmayı, üzülecek durumda olan biz değiliz.
ve bilsin ki üniversiteye gidecek olan başörtülü kız, birisi sana inancına yönelik bir tenkitte bulunuyorsa, emin ol senin başarına sahip olmak, senin yerinde olmak istediği içindir..

son olarak;
"Bu milletin bilmem kaçta kaçı müslüman diyenler hayal kurmasın. Ne kadarı müslüman görüyoruz. "

PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.