Bakıyorumda gençlerin çıktıgı kız sayısı belli degil.kızların ise hiç belli degil.daha fenası evli olanların da bir eşi yok artık.gizli dost bulup yasak aşk yaşıyorlar.
DÜŞÜNÜYORUMDA...
genç erkeklerlere demek isterdim;nasıl temiz kız bulacaksın,bir çok kızın günahına girdin,hayatlarını mahvettin,şimdi namuslu temiz kız arıyon öylemi.evlenecen öylemi?
sen ne kadar namussuzsun demek istiyorum?sadece kızda namus arama ,sen şerefli olsaydın ,o kızlarda namuslu olurdu.
kız kaşar olur ama sen daha beter ,erkek kaşar olmuşun ne diyim. (biraz abes oldu ama)
genç kıza demek isterdim;temiz erkek arıyon öylemi?bana desene çıktıgın erkek sayısı belli degil de, şimdi temiz erkegin yüzüne hangi yüzle bakacan.hiç mi utanman yok.ne kadar terbiyesizsin.
aşkı beşki başkasıyla yaşa,mutlulugu başkasıyla tat,sonra gel temiz erkegi mutsuzluga mahkum et.bumudur yani?
evli erkege söylemek isterdim;sen başkasının karısını kızını ayartıyorsan,seninde karın kızın var merak etme.etme bulma dünyası.başka söylemiyorum yeter bu sana.
evli kadına da söylemek isterdim;nasıl eşini aldatırsın,senin çocugun bunu duysa ne der sadece bunu düşün.başkasının sana laf söylesi bir yana ama canın sana yaptıgın hatadan dolayı yüzene laf söylediginde işte o zaman bitersin.
ALLAHTAN KORKUNDA AYAGINIZI DENK ALIN...YARIN BUNU HESABI ÇOOK AGIR OLACAKTIR.
alıntı
[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]