You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
EBU_TURAB
Esselamu Aleykum Kardeşlerim

GECEN HAFTA İSLAMI NE YAŞAYAN NEDE HERHANGİ BİR BİLGİSİ OLAN ARKADAŞIMIZ(SAHRA)TARTIŞMA ESNASINDA HEVA VE HEVESLERINE UYARAK GETIRMIS OLDUGUMUZ TÜM İSLAMİ DELİLLERİ ki bunlar Allah ve Resulunun yüzyıllar boyunca bu tip kişilerin suratına vuracak delillerine kulak tıkamalarına rağmen) Bİ KENARA ATIP BEŞERİ CÜMLELERİ VE SIHHATİ TARTIŞILACAK SÖZLERİ SANKİ HAKMIŞ GİBİ GELİP BURDA FORUMUN YETKI PAYLAŞIMINIDA KULLANARAK BENI VE ÖZELLİKLEDE ebu_yusuf KARDEŞİMİ ENGELLEYEREK SANKİ ZAFER KAZANMIŞ EDASIYLA YAŞAMALARINI ŞİDDETLE KINIYORUM

BUNUDA TÜM FORUMDAKİ ARKADAŞLARA İLAN EDİYORUM ....

Canını Allah'a Adayan kardeşinz ebu_turab
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: EBU_TURAB
HARİCİLER GİBİ KENDİNİZDEN BAŞKASINI KABUL ETMEMEZLİK NİYE.ŞAYET İNSANLARIN SİZE GÖRE BİR KUSURU VARSA ONU ÖRTMEN GEREKİRDİ..HIRİSTİYANLAR GİBİ İŞİMİZE GELMEYEN KİŞİLERİ AFOROZ ETMEYELİM.AMACIMIZ İSLAMI ANLATMAK.İNSANLARI YARGILAMAK DEĞİL..
Değerlikuddüs, kullanıcısı Dec 2008 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
bana bakın siz fazla oldunuz artık burda kimse kimseyi kafasına göre banlamıyor bunu o kafanıza sokun

öyle bir yetkim yoktur!!

sizi banlamamım sebebi beyfendi üyelere beddua etmeniz ve lanet okumanızdır

ebu yusuftu diğeri galiba onuda ben değil reyyan banladı

gerekmişki kendisini banladı

eğerki haksız yere bir ban koysaydıkki koymadık hiç bir zman koymayacğızda

ekrem sizin arkadaşınız kaldırırdı her halde

öyle kafanıza göre gelip burda kimseye çamur atmayın
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
Ya Arkadaşlar...

Bu sitede herhangi bir şekilde yada herhangi bir konuda yada herne sebeple olursa olsun bir KAVGA ortamı oluşturmayın..Bunada izin vermeyin...

Ya amacımız paylasım yapmak, bunu yaparken dogru ile yanlısı birbirinden ayırt etmek, ve dogru olanı insanlara iletmektir...Fakat her nasılsa bunu bir kavga bir dıslanma yada ne bilim birbiriniz arasında bir sürtüşmeye kadar goturebiliyorsunuz..İslami bir sitede sizler bunu yaparsanız gerçek hayatta kim bilir nasılsınız...Elbette birbirinizi eleştiriceksiniz , kimse kimse ile aynı dusuncelere sahip olmak zorunda degil..Aramızda farklı mezheplerden olan , farklı inanışlar içinde olan insanlar elbette olacak..Düşüncelerini bizlerle paylasıcaklar..Bu onları yargılamamız yada dıslamamızı gerektirmez...Tabiki diger kullanıcıları rahatsız edicek boyutlara ulasmadıgı surece ve rencide edici olmayacak şekilde oldugu surece..

Ya biz elimizden geldigi kadar kimseyi atmayalım herkes fikirlerini beyan etsin ( cunku forumun amacı bu zaten ) diye ugrasıyoruz...Ama bir sekilde yine sataşmalar , isim veya nick belirterek karsılıklı atışmalar oluyor..Biz bunları istemiyoruz..ve Bunları yapanlarında bize bir faidesi YOK..Amacımız herkesi ilgilendiren bilgilerin paylasılması ve birlik ve düzen içinde tartısılması...Biz bir aileyiz..Her seyden once din kardeşiyiz...

Sizden rica ediyorum...Lütfen ;
1- Kavga ortamı olusturmayın..
2- Birbirinizle iyi gecinin...En azından deneyin !
3- Bİr konuda bişi belirtecekseniz şahıs ismi belirterek yapmayın...Cunku bu karsınızdaki kişiyi muhatabınız yapıcaktır ! ve biz bunu İSTEMİYORUZ !!!! Çünkü konu uzadıkca uzuyor..Ve bu bizlere yakısmıyor !!!
4- Eger bir kişi atılmıssa bunu bir baskası şahsi işiymiş yada avukatıymıs gibi gelip savunmasın ! Eger cok nedenini ogrenmek istiyorsa şahsı atan yöneticiye nedenini sorsun (Mutlaka cvp vericektir) ! Yada atılan kişiye nedenini sorsun ! KONU ACARAK vs degil !!! Eminim ki bir nedeni veya bir gerekcesi vardır...
5- Haksız yere atıldıgını dusunen varsa gelip bana veya ekreme soylesin...Eger bizlerede itimatları yoksa zaten burda işleri de yok !

Simdi bu konuyu kitliyorum....Cunku uzamasını istemiyorum...Sizlerdende rica ediyorum...Baska boyle konu acarak bu konuyu uzatmayalım..Lütfen

+ KİLİTLENMİŞTİR
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.