Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Durum Vahim İman Gidiyor
Durum Vahim İman Gidiyor
Sabrederek ve namaz kılarak (Allah’tan) yardım dileyin.[14] Şüphesiz namaz, Allah’a derinden saygı duyanlardan başkasına ağır gelir.
Kardeşim,bu iş dua edicem,ziki çekicem namazlar kılıcam bakalım Allah bana yardım edecek mi d,yerek geçilecek bi imtihan değildir
eğer beklediğimiz şey sonsuz güzelliklerin yuvası olan cennetse
bu uğurda önüne koşullu cümleler kurmadan,Allahla haşa pazarlık yapmadan ,namaz kılıyorum ama sıkıntı içindeyim demeden devam etmek zorundayız
ne yani tek sıkıntı içinde olan biz miyiz?
bugün dünya üzerinde ne sıkıntılar içinde yaşayan kardeşlerimiz var
onlar bu yüzden imandan geri mi dönsün?
onlar o zalimler önünde kelime-i şahadetle çene kapatmak için uğraşıyorsa
onlardan daha kötü durumda olmayan bizlere ne oluyor ki Allahı bişeyi yapması için zorluyoruz neredeyse...
Allah elbette dua edene icabet eder lakin bakalım dua ettiği Allahına güveni ne kadar,bakalım ne kadar sabredecek benim kaderime diye imtihan ediyor insanları
Allah,peygamberimize o sıkıntılı anlarında hz Muhammed sallalahu teal aleyhi vesseleme ne buyuruyor....
Duhâ / 3-4
Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da.
Muhakkak ki âhiret senin için dünyadan daha hayırlıdır.
benim de başıma geldi bunlar,hala da gelmeye devam ediyor
benim de sıkıntılı günlerim olmuştu lakin bütün çareler tükendi diye düşünürken Allah hiçbeklenmedik anda tutuyor elinden kulunun...
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

yürekten inanırsan yalnız olmadığını görürsün...
ve senin için bir bitiş gibi görünebilir ama sen bilemezsin asıl bu bir başlangıçtır.
dua etmeye devam et.O seni asla yalnız bırakmaz.
Allah yarattığı kulunu ihmal etmez imtihan eder sadece unutma...
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)
"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi