Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
dünyanın sonu geldi!!!Hamile adam 3 Haziran'da doğuruyor
dünyanın sonu geldi!!!Hamile adam 3 Haziran'da doğuruyor
ama kadınmış vaktinde dönmüşse erkek olduğu söylenemez yinede
yine de ne diyelim allah akıl fikir ihsan eylesin böyle kuş beyinlilere
ne diyeyim yazık tam bir akılsızlık bu ALLAH ını bilmez insanlardan bu beklenirdi şeytan
şeytan
Şu insanın haline bak...!
bu kişi kadın olarak yaratılmış bir kadının hamile olmasıda gayet normal degilmi...sonradan olmaya çalıştığı insanlık dışı..
ben bu olaya bu gözle bakıyorum sapkınlığa düşmüş bir kadının rezil olması hak gözünde ve insanların gözünde hepsi bu kadar...bu tarz sapkınlıklar lut kavmindende de vardı Vezüv yanardağının 2 bin yıl önce yuttuğu Pompei kentindede vardı...
Rabbim bu sapkınlığa düşmüş insanlar yüzünden bizi helak etmesin..
Kuranda..
(Arâf Suresi 155.) Mûsâ, kavminden, belirlediğimiz yere gitmek için yetmiş adam seçti. Onları sarsıntı yakalayınca (bayıldılar). Mûsâ, "Ey Rabbim! Dileseydin onları da beni de bundan önce helak ederdin...Şimdi içimizden bir takım beyinsizlerin işledikleri günah sebebiyle bizi helak mı edeceksin? Bu sırf senin bir imtihanındır. Onunla dilediğin kimseyi saptırırsın, dilediğini de doğruya iletirsin. Sen bizim velimizsin. Artık bizi bağışla ve bize acı. Sen bağışlayanların en hayırlısısın" dedi.
buyruluyor..
Rabbim inşAllah bizleri bu sapkınlar yüzünden cezalandırmaz (Amin...)inşAllah
ee 3 haziran geçti acaba ne olduki ya
SonsuzlukYolcusu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu gayet normal bir şey..Bunu bu kadar büyütmenizde iyi degil.Zaten bayan kendisi..Rahmi oldugu için gayet normal..Bir arkadaşımız inşAllah doğmaz dedi..Bence hata yaptı..Her can canı verenin kudretindedir..Kıyametin alemetleri bellidir.
haklısınız..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi