You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünyanın En Kibar 5 Erkeği-En Kibar 5 Erkek Resimleri-En Kibar 5 Erkek Komik Resimler

Dünyanın En Kibar 5 Erkeği-En Kibar 5 Erkek Resimleri-En Kibar 5 Erkek Komik Resimler

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
[Resim: 001small34e669my8.jpg]

[Resim: 002small34e6c6ih4.jpg]

[Resim: 003small34e6f5sw2.jpg]

[Resim: 004small34e733mw5.jpg]

[Resim: caballero1cabba4wt9.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Dünyanın En Kibar 5 Erkeği-En Kibar 5 Erkek Resimleri-En Kibar 5 Erkek Komik Resimler
işte bunlar böleeeeeeeeeeee gülücük medeniyetten nasibini almamışlar bencekahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: Dünyanın En Kibar 5 Erkeği-En Kibar 5 Erkek Resimleri-En Kibar 5 Erkek Komik Res
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte bunlar böleeeeeeeeeeee gülücük medeniyetten nasibini almamışlar bencekahkaha

heh şöle işte senmisin feministim diyen ben kendime yeterim diyen:Dbak o kızlarda öle demiş hallerine bak puhahahah:D:D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: Dünyanın En Kibar 5 Erkeği-En Kibar 5 Erkek Resimleri-En Kibar 5 Erkek Komik Resimler
hadi ordan Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
vay hödükler vayyyy kahkaha
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
sen bunu de bide git antifeminist ol Sad aşk olsun abla çok kırıldım çooooooo....k Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bunu de bide git antifeminist ol Sad aşk olsun abla çok kırıldım çooooooo....k Sad

ama ciğerim

olayları kendi içinde değerlendiriyorum bengülücük

buradan bakıp tüm erkeklere karşı olamam ki dimi ama

hele elimde en küçük bir poşeti bile taşıtmayan erkek akrabalara sahip biri olarak

fenimist olursam nankörün dik alası olmuş olurum gülücük
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
tamam tamam biliom ben seni evlencem die böle yapıon Sad seni şimdiden etkileri altına almışlar uyan Sad kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
ҳ̸Ҳ̸ҳ..ςєv!к_кยvvєt..ҳ̸Ҳ̸ҳ
Cvp: Dünyanın En Kibar 5 Erkeği-En Kibar 5 Erkek Resimleri-En Kibar 5 Erkek Komik Res
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam tamam biliom ben seni evlencem die böle yapıon Sad seni şimdiden etkileri altına almışlar uyan Sad kahkaha

senide görücez feminist hanım bak sevim zeynep doğru yolu buldu haha ben kazanıom :D
[Resim: indexjbordobere.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-06-2008, Saat:06:11 AM, Düzenleyen: Kartalizma.
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam tamam biliom ben seni evlencem die böle yapıon Sad seni şimdiden etkileri altına almışlar uyan Sad kahkaha

ben ewelden böyleydim be canım :sırıtık:

hayatta en yakın hisstteiğim babamdı

en yakın dostlarım yine abilerim

dayım eniştem amcam hepsiyle fevkalade anlaşırız

zaten bayandan ziyade kendim erkek mizaçlıyım accıx ondandır bu halimkahkaha

aramızda kalsın hee...Wink
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.