Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye alyazmalı yaaw
ne güzel muhabbet ettik işte. :D
her ne kadar ben olmasamda ruhum sizinleydi :sırıtık:

o iğrenç muhabbette olmasan olur muydu herkes ordaydı kihkihkih
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dünyanın en büyük yengeci bu değil akrep nalan bikere
allah iyiliğin versin emi
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:harbiden büyükmüş be :D korktum
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye alyazmalı yaaw
kızım kaşıntı tuttu hiçbişeye alerjim yokken benim![]()
harbiden çok güzel muhabbeti iştahım açıldı
ruhunun bizimle olduğunu da hissettik zateno iğrenç muhabbette olmasan olur muydu herkes ordaydı kihkihkih
o muhabbetin fikir babası benim aslında
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye alyazmalı yaaw
kızım kaşıntı tuttu hiçbişeye alerjim yokken benim![]()
harbiden çok güzel muhabbeti iştahım açıldı
ruhunun bizimle olduğunu da hissettik zateno iğrenç muhabbette olmasan olur muydu herkes ordaydı kihkihkih
he valla herkes vardıo muhabbetin fikir babası benim aslında
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.