You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünyanın düz olmasından rahatsız olan "müslümanlar" (!)

Dünyanın düz olmasından rahatsız olan "müslümanlar" (!)

Cezalı Üye
RE: Dünyanın düz olmasından rahatsız olan "müslümanlar" (!)
Dünyanın düz olması fikrine karşı olmalarına rağmen "turan dursun" daki ateist moderasyon bile buradan daha hazımlı. En azından adamları "bilim tartışıyorum" deyip ikna edebiliyorum. İbretlik.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Dünya düz ise belli bir yerden sonra uzay bosluguna adim atmamiz gerekmezmiydi. Yukari roketle bosuna gitmis vatandas
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Allame sen bu işi biliyorsun..

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Gercekten dunyanin duz olmasindan rahatsiz olan musluman var mi ya ? Big Grin

-Çok rahatsizim bu durumdan perihan hanim. Uykularim kaçıyor düşündükçe:/
Biraz daha cekirdek ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Allame senden bir ricam olacak,

Dikkatimizi çekmeyi başarıyorsun. Çok önemli ve elzem konular dururken dünyanın şekli hakkında onca yazmamıza ve araştırma yapmamıza sebep oldun.
Diyorum ki, şöyle itikadi, akidevi konulara yönelsen mesela bir ayeti konu edinsen, bizde bu sebeple tefsiri elimize alsak sayende araştırmalar yapsak hem bunun sevabından sen de nasiplensen, biz de nasiplensek nasıl olur?
Hem bu vech ile bir kaç kişinin düzelmesine sebep olarak, en azından dünyanın bir kısmını düzeltmiş oılursun. Ha ne dersin? gülücük
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Her an konu kitlenebilir Allame,haberin olsungülücük

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.