You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünyadan kısa kısa...

Dünyadan kısa kısa...

Dünyadan kısa kısa...
İran'da trafik kazası 21 kişi öldü 10 kişi yaralandı

Tahran'da meydana gelen trafik kazasında 21 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
Devlet televizyonunun bildirdiğine göre, başkent Tahran'ın 400 kilometre güneyinde yer alan Arak-Melayer şehirleri arasındaki yolda yolcu otobüsüyle kamyon çarpıştı. Kazada otobüs yolcularından 21'i hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.
İran, trafik kazası ve kazada ölenlerin sayısı bakımından dünyada ilk sıralarda yer alıyor.
İstatistiklere göre, İran'da her yıl yaklaşık 26 bin kişi trafik kazalarında hayatını kaybediyor. AA
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-05-2008, Saat:10:27 PM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
Cvp: Dünyadan kısa kısa...
Moskova - Ukrayna’da kömür madeninde meydana gelen grizu patlamasında en az 10 işçi öldü.

Novosti ajansı, doğudaki Donetsk bölgesinde bulunan Krasnolimanskaya ocağında bu sabah patlama meydana geldiğini bildirdi. Ajans, patlama konusunda ayrıntı vermedi.
Ocakta daha önce de birçok kaza olmuş, son olarak aralık ayında yangın çıkmıştı. AA
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği operasyonda ölen Filistinli sayısının 5'e yükseldiği bildirildi.

Filistinli sağlık görevlileri, Refah kentinde sabaha karşı düzenlenen operasyonda, 3 Hamas militanın öldüğünü bildirirken, Filistinli silahlı grup İslami Cihad da Gazze Şeridi'nin orta kesimlerinde 2 Filistinli İsrail askerlerince öldürüldüğünü belirtti.
Refah'taki operasyonu doğrulayan İsrail ordu sözcüsü, İslami Cihad'ın açıklamasıyla ilgili olarak da, askerlerin İsrail sınırı yakınlarında bölgeye bomba yerleştirmeye çalışan Filistinlilerle çatışmaya girdiğini ifade etti. AA
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
İsrail Başbakanı Ehud Olmert’in, yolsuzluk davasıyla ilgili ikinci kez sorguladığı bildirildi.

Olmert’in, siyasi yaşamı ile Suriye ve Filistin’le barış sürecinin ilerletilmesi çabalarını tehdit eden yolsuzluk davasındaki sorgusunun Kudüs’teki ikametgahında yapıldığı kaydedildi.
Bu arada Kudüs’teki mahkemenin, davanın baş tanıklarından birinin dinleneceği duruşmayı salıya kadar ertelediği belirtildi.
Polis, Olmert’in Amerikalı Yahudi iş adamı Morris Talansky adlı bu tanıktan yaklaşık yarım milyon dolar rüşvet aldığından şüpheleniyor.
Davayla ilgili soruşturma hala sürüyor. Olmert’e henüz suçlama yöneltilmedi.
Seçim kampanyaları için Talansky’den para aldığı bilgisini veren Olmert, ancak kampanyanın mali işlerinden güvendiği arkadaşı Uri Messer’in sorumlu olduğunu belirtiyor. Messer de dün yeniden sorgulanmıştı.
Yasaları çiğnediğini yalanlayan Olmert, suçlandığı takdirde istifa edeceğini söylemişti.
Olmert, bu davayla ilgili olarak en son 2 hafta önce sorgulanmıştı. AA
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
ABD’nin Colorado eyaletinin Weld bölgesinde dün çıkan hortumda ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Eyaletin Denver kentinin kuzeyine düşen bölgede çıkan şiddetli hortumdan en çok, 16 bin nüfuslu Windsor kasabasının etkilendiği belirtildi.
Polis, bölgedeki birçok kasabayı yerle bir eden hortumdan sonra bölgede sokağa çıkma yasağı ilan etti.
ABD’de bu yıl içinde çıkan hortumlarda yaklaşık 100 kişi hayatını kaybetti. AA
giderayak.
ama kabuğu soyulamadı.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.