You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünya NASA'nın görüntülerini konuşuyor

Dünya NASA'nın görüntülerini konuşuyor

Forumcu
Dünya NASA'nın görüntülerini konuşuyor
Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi'nin (NASA) canlı yayınında ekranlara yansıyan görüntüler, 'UFO' tartışmalarını başlattı.

Uluslararası Uzay İstasyonu'nun kameralarına takılan görüntülerden sonra NASA canlı yayını aniden kesti. Görüntülerde sırayla üç parlak noktanın Dünya 'dan uzaklaştığı görülüyor. Çok sayıda komplo teorisyeni Dünya’dan uzaya yükselen bu 'şeylerin' UFO olduğunu iddia etti.
Hürriyet'te yer alan habere göre, teorisyenler uzaylıların Dünya'yı ziyaret ettiğine ilişkin iddiaların doğrulanmasına yönelik yeterli kanıt oluştuğunu da öne sürdü. Görüntülerin kısa süre içinde video paylaşım sitelerinde yayınlanmasının ardından çok sayıda kişi yaşanan olaya ilişkin yorumlarını paylaştı. Kullanıcılardan biri noktaların görünmesinin ardından NASA'nın yayını kesmesini eleştirdi. Bir başka kullanıcıysa noktaların hareketinden uçan nesnelerin "çok yönlü uzay aracı" olduğunu öne sürdü.
Hû deyip ölsem
Bir ebedi nura bürünsem
Haşr günü yâ Rabb
Allah deyip dirilsem

Yüzde bir tebessüm,yüzde bir sevgi
Alırken benden beni,
Resul'ün gözlerin rengi :-)
Hû deyip ölsem ey yâ ilahi

Kalbimde Lâ ilâhe illallah zikrin
Dilimde Allah ismin
Senle dolu iken bu aklım fikrim
Hû deyip ölüversem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Dünya NASA'nın görüntülerini konuşuyor
NASA nın rahatsızlığını anlayamadım ben...neden yayını kesmiş?
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Dünya NASA'nın görüntülerini konuşuyor
Merak uyandırmak adına yayını kesmiş olabilirler.

                                                                        “Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.