You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünya "düz" mü yuvarlak! mı?hocam

Dünya "düz" mü yuvarlak! mı?hocam

Kıdemli Üye
RE: Dünya "düz" mü yuvarlak! mı?hocam
A.r.o zehan hocam çok güzel açıklamışsınız vesveselerim azaldi ama o hoca neden öyle diyor anlamadım sizin açıklamanız çok daha mantıklı geldi sağolun.

Güneşinde yerinde sabit durmadığını çekim alanındaki gezegenlerle uzayda bir yere doğru gittiğini bilimsel dergilerde okumuştum ıspatlamışlar yani ilgili hadis bunla alakalı olabilir sağol vesveselerım azaldı şüphelerim azaldı yarım hoca adamı dinder eder diye boşuna dememişler X:D

youtubeden izledim alpi hocam dünya dönmüyor düzdür yaz çıkar gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allah senden de razı olsun kardeşim, faydalı olduysak ne mutlu bize.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Miqro naptin.
Dunya nasilmis ne haldeymis.
Gitti mi vesvesetul vesveten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Kardeşim sen çok pis çarpılmışsın :D
Allah yardımcın olsun.

bu arada dünya üçgen şeklinde.
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sorularını sabırla okuyorum...lakin sürekli hocam demen bir yerde insanın içini devşirtiyor...dişlerimi sıkarak ya sabır diyorum kardeş bilesin :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Dünya yuvarlak olsaydı dümdüz gidilemezdi, ve biz her ne kadar küçük olsakta fark edilir bir eğim olurdu, dünya dönseydi uçaklar hareketli bir cismin üzerine inemezdi ve sürekli fırtınalar olurdu ( yer çekimi var sözü Faso fiso yer çekimi dönen bir cismin üzerine sabit olarak inmeye bir fayda sağlamaz)
Ve eğer dünya dönseydi yıldızların her on beş derece saatte gitmesi gerekirdi hareketli bir cisim isek yıldız nasıl sabit durur
Azıcık aklı olan bilim diye hikayelere inanmaz bilim dedikleri şey daha düne kadar güneş sabit diyordu ama Allahın ayeti güneş akıyor dünya sabit diyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu soruyu soran arkadas 2 hafta sonra alim cikti kardesim
Bence kendini yorma.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.