You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünya çapında bir anket

Dünya çapında bir anket

kimya-yı saadet
RE: Dünya çapında bir anket
Hakkını vermek lazım tabi... Doğru... Batının da doğunun da eksikleri var hemde bir çok; bizim tek eksiğimiz iman... Bu millet isterse dünyanın kalbi olur. Bn inanıyorum ki İsrailin olsun, abd nin olsun hala içlerinde büyük korkular var... Müslümanların kurtulması bu ülkenin tek bir sirkilmesine bakar... Gerisinde Allah yardım eder.
Ayrıca hak etmek sözü şirk koşmak gibi bişey söylediklerinize dikkat edin... Hayırda şer de Allah tan. Ve şöyle bir şey daha var ki Allah sevdiği kullarını zor imtihanlara tabi tutar.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: RE: Dünya çapında bir anket
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hakkını vermek lazım tabi... Doğru... Batının da doğunun da eksikleri var hemde bir çok; bizim tek eksiğimiz iman... Bu millet isterse dünyanın kalbi olur. Bn inanıyorum ki İsrailin olsun, abd nin olsun hala içlerinde büyük korkular var... Müslümanların kurtulması bu ülkenin tek bir sirkilmesine bakar... Gerisinde Allah yardım eder.
Ayrıca hak etmek sözü şirk koşmak gibi bişey söylediklerinize dikkat edin... Hayırda şer de Allah tan. Ve şöyle bir şey daha var ki Allah sevdiği kullarını zor imtihanlara tabi tutar.

La havle...ben ne deeyoom sen ne deeyoon...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ewet biraz alakasız olabilir ama güzel yazmışım...
Sn de ne desem beyenmeyon ya...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
gülücükpeki tamam güzel yazmışsın...yes
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: Dünya çapında bir anket
bilader, her halk hakketini yaşar dedim.. bireysel bir kişi "fakir, yetim, sakat" oldugu icin demedim...
filistin halkı, topraklarını sattı...
ırak , halkı birlik olmadı..
türkiye: türk,kürd ayrımına saptandı. sag sol darlıgına saplandı laik? müslüman'ıda gördük..
aslında gül gül öldük ama.. halk pasifse.. devlet ondan pasiftir. ve boynunu egene.. tasmada gecirirler. kancada gecirirler.
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yazık çok yazık dünya kafayı kırmış velhasıl herkes bir yerlere savruluyor insanlık ölmüş hayvanlar daha insani olmuş biz eşrefi mahlukatız ama kıymetini bilmiyoruz allah hepimize selamet versin ne diyeyim ki üzücüSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Dünya çapında bir anket
bir testten ancak bu kadar manidar sonuçlar çıkabilirdi

hoş gerçekten yapılmış oldmadığı belli ama

son derece doğru ve vurucu bir teşhis konmuş

can-ı gönülden teşekkür ediyorum paylaşım için...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Cvp: Dünya çapında bir anket
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-06-2009, Saat:11:23 PM, Düzenleyen: gülsevra.
...DeRsAaDeT...
DÜNYANIN BUGÜNKÜ HALİ KISACA ÖZETLENMİŞ NE GARİP Kİ ÖZETTEN KİMSE DERS ALMAMIŞ BİRLİK BERABERLİKTEN BAHSEDERKEN BİLE ONUN ZITTINI YAPMAKTA ISRARCI OLAN İNSANLAR..HANGİ UMUTLA BİRLİĞİ DÜŞÜNÜYOR..İSLAM GARİP GELDİ GARİP GİDECEK...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.