You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dünya ağladı ekşi sözlük güldü

Dünya ağladı ekşi sözlük güldü

Kıdemli Üye
RE: Dünya ağladı ekşi sözlük güldü
Zaten böyle bir siteden ve üyelerinden de bu beklenirdi. Allah affetsin demeyi çok isterdim ama diyemiyorum bile..
You can not out run me I m VAYNE!

Ben müslümanım ,
İslam mükemmel , ama ben değilim.
Eğer ben hata yaparsam beni suçla.
Dinimi değil.

Bunu ilk beğenen sen ol.
...
İnsanlıktan nasibini alamamış ergen topluluğu!!

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ara sıra ekşi sözlüğe bakarım. İçlerinde çoluk çocuk denemeyecek yaşta adamlar da var. Ufukları ise neredeyse yok gibi. Bugün mesela girin, içeriği cinsel olan ve baştan sona anlamsız bir başlık görebilirsiniz. Diyelim ki bugün göremediniz. Yarın kesin görürsünüz. Burası böyle bir yer ve ciddiye alınmamalı. Kendi çaplarında eğleniyorlar işte. Bence bir halttan haberleri varmış gibi de konuşmasalar problem yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Genellikle ateist ve destlerin toplanma yeri...
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu manşeti atan linkteki haber kaynakları
Fakat benim anlatmak istediğim
Sadece ekşi sözlük değil
Ekşi sözlüğün içinde kimleri barındırdığı zaten malum.

Aman neyse müslümanlar şiir yazsın dursunlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.