You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Dün geceden beri #İsrailYanıyor

Uzman
Dün geceden beri İsrail Yanıyor
Netenyahu yaptığı açıklamada, İsrail tarihinde görülmemiş bir felaketle karşı karşıya olduklarını söyledi. Hayfa Üniversitesi boşaltıldı. Sabahtan bu yana 66 bin Yahudi tahliye edildi. Hayfa Belediye başkanı rüzgarın yangını büyüttüğünü ve çaresiz kaldıklarını söyledi. İsrail, birçok ülkeden destek talep etti. Rusya ve Türkiye yangın söndürme uçakları gönderdi. İsrail Elektrik Şirketi acil durum uyarısında bulundu, alevler kuruma ulaşmak üzere..
Dün geceden beri yangını ve yayınları takip ediyorum.
Ezan yasağından sonra yaşanan bu denli büyük bir belanın ibreti bir yana, Allah Filistinli kardeşlerimi korusun diye de bol bol dua ederken, mesleğimi sorguluyorum bir yandan!
Şu an kendi ağızlarından onaylanmış şekilde İsrail tarihinin en büyük felaketi yaşanıyor ancak bu aciziyet içindeyken dahi algı operasyonu yapabiliyorlar. Kendisini güçsüz gösterecek hiçbir yayına müsaade etmiyor. Türkiye'de havai fişek patlasa tüm dünya canlı yayında izliyor.. Şimdi dünya suskun, yayın yok, sanki normal bir orman yangını?
O yüzden dua ederken hepsini kast ederek dua ediyorum. Herkes yaktığı kadar yanacaksa bu yangın daha uzun süre bitmeyecek demektir.. Siz ilgilenseniz de ilgilenmeseniz de.

nuriye çakmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Dün geceden beri #İsrailYanıyor
kaç insanın canını yaktılar gülücük şimdi sıra onlarda
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
güç tek hakimiyet sahibi ALLAH ındır...
açıkçası oh olsun bakk işte diyesim gelmiyor...
acımıyorum da üzülmüyorum da...ikisinde ortasında kaldım...
zalime karşı insanın duyguları donuyormuş demek ki...
işte Müslümanın merhameti bile duygularının donmasında gizli..,
onlarca Müslümana zülüm eden , kendini dünyanın en güçlüsü gösteren bir kesim
acaba herşeyin hakkı bu dünyadamı kalacak zannediyorlar
ateş sadece burda yok
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici

Bütün gargatlar yanıyor.
Artık arkasına saklanacakları bir ağaç da kalmayacak inşallah.

فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَّأْكُولٍ
"Nihayet onları, yenik ekin yaprağı gibi yapıverdi."(Fil Suresi 5.Ayet)

Kah ebabil kuşları, kah bir ses, kah bir fırtına, kah sel ve kah bir yangınla rezaletler kahroluyor.

Elhamdulillah.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.