You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Düğünüm var ancak aklıma bişey takıldı

Yeni Üye
Selamun aleykum abilerim, ablalarım, kardeşlerim

Önümüzde ki hafta pazar günü düğünüm var ve aklıma bir konu takıldı. Burdan sormak istemiyorum acaba bana özel mesajdan yardımcı olabilecek birisi var mı?

Not: Mümkünse yardım etmek isteyenler dini konuda bilgili, evli, erkek ve orta yaşlarda veya üstünde olsun lütfen. (Böyle dedim diyede kimse yazmamazlık yapmasın lütfen :D)

Umarım konuyu yanlış açmamışımdır. (Sorular kısmına açtım ancak soruyu soramadım utancımdan yöneticiler anlayış gösterirseniz memnun olurum)

Hayırlı geceler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Düğünüm var ancak aklıma bişey takıldı
Özel mesaj kapalı bu forumda. Sadece yöneticilere açık.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Kardeş soracağın soru ile ilgili muhtemelen Nureddin Yıldız'ın yazıları mevcuttur istersen Google'da o şekilde arat kafanda soru işareti kalmaz buradan senin Dediğin şekilde soru cevap yapman çok zor olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Yav o kadar ilmihal vs. karıştırdım ki yok bulamadım. Net cevabı yok. Aslında kolay soruda bişey yoktu varsa aranızda evli mail vs veremezmisiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.